Και ο Eddie Jordan στο Top Gear

Και ο Eddie Jordan στο Top Gear

Μεγαλώνει συνεχώς το πάνελ των παρουσιαστών

 
Όλο και περισσότερα «λαμπερά ονόματα» προστίθενται στην ομάδα παρουσιαστών ή συμπαρουσταστών στο Top Gear που θα κληθούν να πλαισιώσουν τον  Chris Evans και να δώσουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στον νέο κύκλο της εκπομπής.
 
Ετσι, μετά τον γνωστό δημοσιογράφο Chris Harris και τη γερμανίδα οδηγό αγώνων Sabine Schmitz, ήρθε το όνομα του ηθοποιού Matt LeBlanc, γνωστού από τα «Φιλαράκια».
Και πάνω που νομίζαμε πως αυτοί θα είναι όλοι, εμφανίζεται και ο γνωστός σε όλους Eddie Jordan να συμπληρώσει το πάνελ. 
 
Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα RadioTimes.com, ο Eddie Jordan δεν έχει υπογράψει ακόμη επίσημα συμβόλαιο με το BBC, κάτι που αναμένεται όμως να γίνει τις επόμενες ημέρες.
 
Ο 67χρονος Ιρλανδός συμμετείχε με την ομάδα του Jordan Grand Prix στα πρωταθλήματα της Formula 1 από το 1991 έως το 2005. Από τη συγκεκριμένη ομάδα είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην F1 και ο Michael Schumacher, ενώ από τα μονοθέσια του... ιδιόρυθμου Eddie είχαν περάσει οδηγοί όπως ο Nigel Mansell και ο  Damon Hill
Ο Jordan ήταν διευθυντής των αναλυτών της Formula 1 στο BBC από το 2009 έως πέρυσι, όταν και τα δικαιώματα της F1 πέρασαν σε άλλο κανάλι. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube