To Audi RS4 Avant κάνει βόλτες στο Nürburgring [video]

To Audi RS4 Avant κάνει βόλτες στο Nürburgring [video]

H Audi με το επερχόμενο RS4 βάζει στο σημάδι την BMW M3 και τη Mercedes-AMG C63

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι δοκιμές του Audi RS4 Avant που όπως φαίνεται βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τα μεγαλωμένα μετατρόχια, τις διπλές οβάλ εξατμίσεις, τους μεγάλους τροχούς και τους επιθετικότερους σχεδιαστικά προφυλακτήρες.

Ο κινητήρας που θα εφοδιάζει τη νέα γενιά του RS4 λέγεται ότι θα είναι μια αρκετά βελτιωμένη εκδοχή του τούρμπο V6 των 354 ίππων που εφοδιάζει και το νέο S4. Η ιπποδύναμη αναμένεται να ξεπεράσει τους 500 ίππους, έτσι ώστε να κοντράρει την BMW M3 και τη Mercedes-AMG C63. Το πιθανότερο όμως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι να πρόκειται για το 2,9λιτρο διτούρμπινο μοτέρ που εξελίσσεται από κοινού με την Porsche και θα αποδίδει γύρω από τα 450 άλογα. Το μοτέρ θα βρει στέγη πρώτα κάτω από το καπό της νέας Panamera, στην έκδοση 4S.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές στο βρετανικό Τύπο, η νέα γενιά του RS4 δεν θα προσφέρεται μόνο σε Avant, αλλά και σε 4θυρο. Η απόφαση να φτιαχτεί και μια 4θυρη έκδοση δεν ήταν δύσκολο να παρθεί, μιας και η αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ προτιμούν τα 4θυρα αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Mercedes-AMG C 63 S [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την BMW M3 στο Grossglockner [video]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube