Το απόλυτο joyride με BMW M6 στα χιόνια [video]

Το απόλυτο joyride με BMW M6 στα χιόνια [video]

Μία BMW M6 κάνει επικές πάντες σε ένα συγκλονιστικό χιονισμένο τοπίο στον Β. Καναδά.

Μια BMW M6 πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό της εταιρείας λιπαντικών Pennzoil. Ο τρόπος που οι σεναριογράφοι επέλεξαν να μεταδώσουν το μήνυμα είναι αφήνοντας το θηρίο των 560 ίππων να ντριφτάρει στο εκπληκτικό χιονισμένο τοπίο.

Θεωρητικά, θα έλεγε κανείς ότι αυτό δεν είναι το ιδανικό πεδίο δράσης για την BMW M6. Ότι τέλος πάντων, στην BMW δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους όταν έφτιαχναν αυτό το πολυτελές GT. Στην πράξη μπορούμε να δούμε ότι προσαρμόστηκε… άμεσα στο νέο περιβάλλον. Οι πόζες θυμίζουν WRC και οι πάντες γίνονται με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων στις περισσότερες από αυτές.

Η πρωταγωνίστρια είναι ένα σπάνιο δείγμα BMW M6, με τον V8 biturbo να συνδυάζεται με χειροκίνητο σασμάν. Ίσως αυτή να είναι η τελευταία γενιά πισωκίνητων Μ6. Αν οι πληροφορίες που θέλουν τη νέα M5 τετρακίνητη επιβεβαιωθούν, η επόμενη Μ6, που θα βασίζεται στο μεγάλο σεντάν, λογικά θα έχει την ίδια διάταξη. Μένει να δούμε αν BMW θα δώσει στους πελάτες της την δυνατότητα επιλογής μεταξύ της κίνησης πίσω και τετρακίνησης.

Πηγή Autoevolution



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube