Scoop: Νέα BMW M5 F90 2018 @ Nürburgring [video]

Scoop: Νέα BMW M5 F90 2018 @ Nürburgring [video]

Νέο video από την πίστα του Nürburgring δείχνει τη BMW M5 να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμά της τον επόμενο χρόνο.

Όσες και φωτογραφίες να δεις, το πλεονέκτημα ενός video, ειδικά με πρωταγωνιστή ένα πρωτότυπο, είναι σαφέστατο, διότι βλέπεις το αυτοκίνητο σε κίνηση και μπορείς να πάρεις μια –αμυδρή, έστω- ιδέα για τις δυνατότητές του.

Σε αυτό το video λοιπόν με το πρωτότυπο της μελλοντικής Μ5 F90 σε δοκιμές στην Πράσινη Κόλαση μας επιτρέπει να κάνουμε κάποιες πιο ασφαλείς μαντεψιές. Και ειδικότερα σχετικά με τις φήμες ότι η επόμενη BMW M5 θα περάσει σε τετρακίνητο set-up. Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα το αυτοκίνητο να διώχνει την ουρά του προς το εξωτερικό της στροφής. Και κρίνοντας από τον τρόπο που ο δοκιμαστής παίρνει τη στροφή, καθώς και από την αλλαγή της χροιάς στον ήχο του μοτέρ, φαίνεται και ακούγεται ότι προσπαθεί να διώξει εκούσια την ουρά. Αυτό θα μπορούσε να σήμαινε πισωκίνητο set-up ή ένα τετρακίνητο με μεγάλο ποσοστό κατανομής πίσω.

Πέρα όπως από το πάτημα και το γλίστρημα της  μελλοντικής BMW M5 -που έπεται του λανσαρίσαμτος της νέας 5 Series, μπορούμε να ακούσουμε το διτούρμπινο μοτέρ επί το έργον. Εκείνο που πιθανολογούσαμε μέχρι πρότινος είναι ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο διτούρμπινος V8 των 4,4 λίτρων και το video επιβεβαιώνει αυτή την πιθανολογία. Το μοτέρ ακούγεται παραπλήσια με αυτό του υφιστάμενου αυτοκινήτου, ακόμη και σε αυτά τα ακαριαία ανεβάσματα του 7τάχυτου διπλοσύμπλεκτου σασμάν. Σύμφωνα με τη λεζάντα του video, το αναβαθμισμένο 8κύλινδρο μοτέρ θα βγάζει 60 άλογα παραπάνω, ανεβάζοντάς το στoυς 620 PS. Ισχύς που είναι 20 άλογα παραπάνω από την M5 30th Anniversary.

[Πηγή video cvdzijden - Supercar Videos μέσω Youtube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube