Ανακαλούνται Ferrari California T για κίνδυνο πυρκαγιάς

Ανακαλούνται Ferrari California T για κίνδυνο πυρκαγιάς

H Ferrari North America Inc. ανακαλεί τα μοντέλα της California T που κατασκευάστηκε για περίοδο δύο μηνών μέσα στο 2015, λόγω κινδύνου διαρροής καυσίμου.

Όλες οι Ferrari California T που κατασκευάστηκαν την περίοδο μεταξύ 8 Σεπτεμβρίου και 11 Νοεμβρίου ανακαλούνται άμεσα προς αποκατάσταση κατασκευαστικής αστοχίας.

Τα αυτοκίνητα αυτά μπορεί να παρουσιάσουν χαμηλή πίεση στο δίκτυο τροφοδοσίας, που δεν είναι ασφαλώς συνδεδεμένο με το ακροσωλήνιο τροφοδοσίας στην τρόμπα βενζίνης, με κίνδυνο πυρκαγιάς.

Η ανάκληση δρομολογήθηκε από την αμερικανική National Highway and Traffic Safety Administration. Η Ferrari, με έγγραφα που υπέβαλε στη NHTSA, αποδίδει την κατασκευαστική αστοχία σε ένα εξάρτημα που κατασκευάζεται από έναν προμηθευτή.

Η California T στοιχίζει στην Αμερική $231.606 (€211.016) σύμφωνα με τον Car Guide. Περισσότεροι από 50 ντίλερ από το Beverly Hills στην Καλιφόρνια μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έλαβαν ειδοποίηση να σταματήσουν τις πωλήσεις του αυτοκινήτου στις 23 Νοεμβρίου. Η Ferrari ειδοποίησε τους 185 ιδιοκτήτες για το δυνητικό κίνδυνο της αστοχίας, ενώ οι ντίλερ θα αποκαταστήσουν το πρόβλημα της χαμηλής πίεσης στη γραμμή τροφοδοσίας αχρεωστήτως. Η ανάκληση ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου.

[Πηγή Bloomberg, φωτογραφία Car & Driver USA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube