Tesla κυνηγούν την Julia Roberts σε παραγωγή του Netflix [video]

Tesla κυνηγούν την Julia Roberts σε παραγωγή του Netflix [video]

Κυβερνοεπίθεση χρησιμοποιεί μοντέλα της Tesla για να επιτεθεί στην Julia Roberts και τον Ethan Hawke.

Tesla

Έχουμε δει τόσες πολλές ταινίες για το τέλος του κόσμου που έχουμε φτάσει να πιστεύουμε ότι η Aποκάλυψη, αν κι όποτε έρθει, θα είναι μια ακόμα ταινία του Χόλιγουντ. Στο «Leave the World Behind» του Netflix, η Julia Roberts κι ο Ethan Hawke αντιμετωπίζουν μια κυβερνοεπίθεση. Κάποια στιγμή, δέχονται επίθεση από μυριάδες Tesla.

Το αποκαλυπτικό θρίλερ φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία μιας 4μελούς οικογένειας. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Rumen Alam του 2020, η δράση εντείνεται καθώς οι τέσσερις τους ζουν στιγμές πανικού ενώ εμπλέκονται τα δημιουργήματα του Elon Musk.

Διαφήμιση ή δυσφήμιση το γεγονός ότι όταν μιλάμε για κυβερνοεπίθεση κι αυτόνομη οδήγηση, οι συντελεστές της ταινίας επέλεξαν μοντέλα της Tesla;

Οι δυο ηθοποιοί υποδύονται ένα ζευγάρι, που περνάει κάποιες μέρες σε ένα Airbnb στο Long Island, μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας. 

Tesla

Αλλά εντελώς απροσδόκητα, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού εμφανίζονται στην πόρτα, μιλώντας για ένα τεράστιο μπλακ άουτ που συμβαίνει στη Νέα Υόρκη. Η Julia Roberts κι ο Ethan Hawke αποφασίζουν να αναχωρήσουν, αγνοούν τις ενδείξεις για το χάος που συμβαίνει εκεί έξω κι επιβιβάζονται στο Jeep Grand Cherokee τους. 

Οδηγώντας προς το Νιου Τζέρσεϊ, συναντούν κάτι που φαίνεται να είναι ένα ακόμα μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο, όπως έχουμε δει σε τόσες ταινίες δράσης.

Tesla

Αυτή τη φορά είναι κάτι πιο πολύπλοκο: Υπάρχουν δεκάδες Tesla Model 3, όλα λευκά, τρακαρισμένα κι εγκαταλελειμμένα μέσα στον δρόμο.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά και τρέχουν πίσω στο όχημά τους, σε μια προσπάθεια να αποδράσουν. Τότε, σε μια χιτσκοκική σκηνή, λευκά Tesla τούς επιτίθενται ερχόμενα από το απέναντι ρεύμα. Δεν υπάρχει οδηγός μέσα τους, απλώς τα ηνία έχει αναλάβει η κυβερνοεπίθεση.

Tesla

Η εικόνα τόσων λευκών Tesla που τρελαίνονται και γίνονται φονικά όπλα στα χέρια -ή μάλλον στα πλήκτρα- κάποιου διεστραμμένου έχει πολλές αναγνώσεις. Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση για τα μοντέλα του Elon Musk, ενώ άλλος θα την εκλάβει ως ευπρόσδεκτη προβολή. Ακόμα κι η μαύρη διαφήμιση είναι προτιμότερη από τη μηδενική. 

Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε για αυτόνομη οδήγηση, τα Tesla είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό. Ειδικά τα λευκά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube