Τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ με τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες [upd]

Τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ με τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες [upd]

Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο με σερβικές πινακίδες σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, στο ύψος του Κιλκίς, στην έξοδο προς Ευζώνων. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το λεωφορείο με 78 επιβάτες, συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα.

τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ με τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ, όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα, σήμερα λίγο μετά τις 07:00. [upd] Υπέκυψε στα τραύματά του ένας ακόμη συνάνθρωπός μας, ανεβάζοντας τους νεκρούς στους τέσσερις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες που σκοτώθηκαν.

Όπως ισχυρίζεται ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και εκείνος προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τρεις Έλληνες και ένας Ρώσος, ηλικίας 66 – 73 ετών, πήγαιναν για ψάρεμα…

Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το τουριστικό λεωφορείο με τους 81 επιβάτες, όλοι Σέρβοι, έπεσε σε χαντάκι.

Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να απεγκλωβιστούν… Από τους 81 επιβάτες, οι 49 τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία του Κιλκίς, της Γουμένισσας και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το μοιραίο ΙΧ, οδηγούσε μία γυναίκα από τη Σερβία. Μαζί της βρισκόταν και ένα παιδάκι. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία τους.

Το λεωφορείο και το ένα εκ των δύο άλλων οχημάτων, έπεσαν σε χαντάκι ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου και του ενός αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eidisis.gr υπάρχουν 25 τραυματίες ενώ 8 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε τροχαίο δυστυχημα στην ΠΑΘΕ – Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα

Τροχαίο δυστύχημα

Οι νεκροί φέρονται να είναι από το ένα ΙΧ, από το οποίο ο τέταρτος επιβάτης είναι βαριά τραυματισμένος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στα Ι.Χ, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Τραυματισμένοι είναι οι υπόλοιποι δύο επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα, όπως και όλοι οι επιβάτες του διώροφου λεωφορείου.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο, έξι  οχήματα και 18 πυροσβέστες, επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από το ένα ΙΧ, τα οποία ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις. Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε 42 τραυματίες, εκ των οποίων ένας διασωληνώθηκε.

Τροχαίο δυστύχημα

Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 40 ενήλικοι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει διασωληνωθεί, και δύο παιδιά 6 και 9 ετών. Οι τραυματίες έφεραν διάφορες κακώσεις, ενώ στο σημείο συνέδραμαν γιατροί των κινητών μονάδων.

Οι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ενώ ο τραυματίας που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο. Στην επιχείρηση μετείχαν 12 ασθενοφόρα και 3 Κινητές Ιατρικές Μονάδες.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube