Ραφήνα: Τραγωδία στη Λ. Μαραθώνος – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας στο τροχαίο στη Διασταύρωση [upd]

Ραφήνα: Τραγωδία στη Λ. Μαραθώνος – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας στο τροχαίο στη Διασταύρωση [upd]

88χρονη οδηγός πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο αυτοκίνητα - Νεκρός 49χρονος υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και τραυματισμένος σοβαρά 29χρονος ναύτης.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η 88χρονη οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την Διασταύρωση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Στο όχημα, που είναι του Πολεμικού Ναυτικού (ναυτοδικείο), εγκλωβίστηκαν δύο άτομα: Ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών ανασύρθηκε νεκρός και ένας ναύτης 29 ετών σοβαρά τραυματισμένος.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα. Και τα δύο άτομα τα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δυστυχώς και οι δύο έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Στο σημείο παραμένουν οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube