Ειδική ενότητα για την ηλεκτροκίνηση στο σάιτ του υπουργείου Μεταφορών

Ειδική ενότητα για την ηλεκτροκίνηση στο σάιτ του υπουργείου Μεταφορών

Η επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Μεταφορών απέκτησε ειδική ενότητα, αποκλειστικά αφιερωμένη στην ηλεκτροκίνηση.

EV Charging Station

Πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση, απαντήσεις σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και πολλά ακόμη περιλαμβάνει η ειδική ενότητα για την ηλεκτροκίνηση που ήδη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μεταφορών.

Πιο συγκεκριμένα, στη διεύθυνση https://www.yme.gr/metafores/ilektrokinisi, μπορούν οι πολίτες να βρουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, όπως η απόδοση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων και η διαχείριση της ενέργειας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Η νέα ενότητα της ιστοσελίδας του υπουργείο Μεταφορών περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την ηλεκτροκίνηση

Kinoume Ilektrika

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμες πληροφορίες για τα προγράμματα που «τρέχει» το Υπουργείο Υποδομών, δηλαδή:
• Το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2,
• τα Πράσινα Ταξί,
• το e-Αστυπάλαια και
• το Φορτίζω Παντού.

Να σημειωθεί ότι το υλικό θα εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου τόνισε σχετικά ότι: «Πλέον οι πολίτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμα εργαλείο. Πρόκειται για μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης από την οποία οι πολίτες μπορούν να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση».



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube