Ανήλικος με πολυτελές αυτοκίνητο παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα στην Χαλκίδα

Ανήλικος με πολυτελές αυτοκίνητο παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα στην Χαλκίδα

Πανικός σημειώθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας το βράδυ του Σάββατου, όταν ο ανήλικος οδηγός ενός πολυτελούς αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14.10.2023) στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ένας ανήλικος οδηγός παρέσυρε με το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε δέκα σταθμευμένα ΙΧ.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση καθώς, σύμφωνα με το eviathema.gr, ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα κι έχοντας το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου του σκασμένο.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις με σκοπό τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο κάτω από γέφυρα κι έπειτα από έλεγχο συνέλαβαν τον οδηγό στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο προκάλεσε φθορές σε περισσότερα από δύο οχήματα, σε διαφορετικά σημεία της Χαλκίδας με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να ειδοποιούν κι εκείνοι τις αρχές για το περιστατικό.

Πηγή: eviathema.gr

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube