Τα νέα μοντέλα που θα δούμε στο Los Angeles Auto Show 2016

Τα νέα μοντέλα που θα δούμε στο Los Angeles Auto Show 2016

Σας παρουσιάζουμε μια σύντομη σύνοψη όλων των μοντέλων που θα παρουσιαστούν επίσημα στο σαλόνι που ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή.

Το εφετινό Σαλόνι του Λος Άντζελες ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή στις 18 του μήνα.

Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα σημαντικότερα από τα μοντέλα που περιμένουμε, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Alfa Romeo Stelvio


Η στιγμή για την επίσημη αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου SUV της Alfa Romeo επιτέλους έφτασε. Κι εάν κρίνουμε από την εικόνα της σύγχρονης Giulia, η αναμονή θα αξίζει και με το παραπάνω.

Audi


Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην ανοιχτή έκδοση των A5 και S5, ενώ βάρος θα πέσει και στο νέο Q5. Το εντυπωσιακότερο πάντως θα είναι το συλλεκτικό (25 κομμάτια) R8 V10 Plus Exclusive Edition, με προβολείς laser.

Honda


Η κουπέ έκδοση του νέου Civic θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα είναι όμως σε πρωτότυπη μορφή, οπότε τεχνικές προδιαγραφές δεν αναμένεται να ανακοινωθούν.

Jeep


Η νέα γενιά του Compass θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό, ύστερα από το τοπικό ντεμπούτο που έκανε στη Βραζιλία.

Mazda


Η νέα γενιά του πολύ πετυχημένου CX-5 θα κάνει το ντεμπούτο της, ακολουθώντας σε γενικό πλαίσιο το ίδιο μονοπάτι με εκείνο στο οποίο πάτησε και η πρώτη.

Mercedes-Benz


Δύο θα είναι τα μοντέλα, αμφότερα για παχυλά έως υπερτροφικά πορτοφόλια. Το πρώτο είναι η AMG E63, πρώτη αποκλειστικά τετρακίνητη E-Class AMG και το δεύτερο η Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Porsche


Το κοινό θα δει για πρώτη φορά τις βασικές Panamera με τον νέο 3λιτρο τούρμπο V6 κινητήρα των 330 ίππων. Θα υπάρχει πισωκίνητη ή τετρακίνητη επιλογή.

Volkswagen


Το ανανεωμένο e-Golf με τη μεγαλύτερη αυτονομία αλλά και η πιο επιθετική έκδοση του Passat (με στόχευση στις Η.Π.Α), η GT Concept, θα είναι τα δύο μοντέλα που θα συγκεντρώσουν το περισσότερο ενδιαφέρον καθότι τα πιο νέα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube