Νέο Subaru Impreza Sedan 2017 στo New York Auto Show

Νέο Subaru Impreza Sedan 2017 στo New York Auto Show

H Subaru προχώρησε σε μερική αποκάλυψη του νέου Impreza Sedan 2017 και αναμένουμε το επίσημο ντεμπούτο του για λεπτομέρειες.

Το νέο Subaru Impreza Sedan 2017 παρουσιάστηκε λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του στο New York International Auto Show 2016 και δείχνει σαφώς πιο υποτονικό και λιγότερο εντυπωσιακό από το πρωτότυπο που είχαμε δει στο LA Auto Show, τον περασμένο Νοέμβριο.

Μαζί με το 5θυρο Impreza, που θα αποτελέσουν την απάντηση της Subaru στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών, το αυτοκίνητο παρόλο που ενσωματώνει τις βασικές γραμμές του πρωτοτύπου του, μόλις που καταφέρνει να είναι πιο μοντέρνο από το υφιστάμενο μοντέλο.   

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στην καμπίνα με αναβαθμίσεις και εκμοντερνισμό στα σημεία, με πιο χτυπητό τον ανασχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας που πλέον φιλοξενεί δύο οθόνες, μία για το σύστημα πολυμέσων και μια για το navi, ενώ μια τρίτη οθόνη βρίσκεται ανάμεσα στα κυκλικά όργανα του καντράν.

Το Subaru Impreza 2017 αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που υποστηρίζεται από τη άρτι εξελιγμένο πλαίσιο Subaru Global Platform. Πρόκειται για μια διαμορφώσιμη πλατφόρμα που από εδώ και στο εξής θα υποστηρίζει την πλειονότητα των μοντέλων της Subaru. To νέο Impreza διαθέτει κατά 2,5 πόντους μακρύτερο μεταξόνιο, ενώ το μήκος του μεγάλωσε 4,1 πόντους, το πλάτος 3,8 και το ύψος μειώθηκε κατά ένα πόντο, δίνοντας ελαφρά πιο αεροδυναμική σιλουέτα στο αυτοκίνητο.

Προφανώς τα νέα Impreza 2017 θα διαθέτουν στάνταρ την τετρακίνηση Symmetrical All-Wheel Drive της Subaru και εκείνο που απομένει να μάθουμε είναι πώς θα διαμορφωθεί η γκάμα των κινητήρων.

[Πηγή Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube