Renault: Νέες τιμές για τα Clio και Clio Sport Tourer

Renault: Νέες τιμές για τα Clio και Clio Sport Tourer

Η Renault προσφέρει το σύνολο της γκάμας των ανανεωμένων Clio και Clio Sport Tourer με προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από τα €10.990.

Αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελληνική αγορά, η γκάμα των ανανεωμένων Renault Clio και Clio Sport Tourer -μέχρι το τέλος Μαρτίου-  θα διατίθεται με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα €10.990.

Διατηρώντας την 1η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη στο B segment με τα Clio/Clio Sport Tourer και Captur, η Renault προσφέρει πολυτάλαντα μοντέλα και δυνατότητες που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Renault Clio 1.2 TCe

Τα ανανεωμένα Renault Clio και Clio Sport Tourer, διαθέτοντας εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως φώτα τεχνολογίας full LED, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist, καθώς και το σύστημα multimedia R-LINK προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι νέοι προηγμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel της Renault, οι οποίοι προσφέρουν υψηλή απόδοση και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση, μειωμένες εκπομπές ρύπων (όλες οι εκδόσεις diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας), αλλά και μικρό κόστος συντήρησης.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου η Renault προσφέρει το σύνολο της γκάμας των ανανεωμένων Clio και Clio Sport Tourer με προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από τα €10.990.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την πραγματοποίηση test drive των μοντέλων, το αγοραστικό κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Renault.

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube