Το πρόγραμμα απόσυρσης της Opel συνεχίζεται με μοναδικά οφέλη

Το πρόγραμμα απόσυρσης της Opel συνεχίζεται με μοναδικά οφέλη

Η Opel συνεχίζει το πρόγραμμα απόσυρσης, επιτρέποντας στους υποψήφιους πελάτες της να αντικαταστήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο μοντέλο νέας τεχνολογίας από την πλούσια γκάμα της.

Opel Corsa

Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της γερμανικής φίρμας.

Στη σημερινή εποχή, η οδήγηση είναι κάτι περισσότερο από μία απλή διαδικασία μετακίνησης. Είναι η ελευθερία, η αυτονομία, η ασφάλεια και η άνεση που μας παρέχει καθημερινά. Όμως, με το πλήρωμα του χρόνου τα προβλήματα εμφανίζονται στα αυτοκίνητα, μειώνοντας έτσι τη χαρά της οδηγικής διαδικασίας. Και κάπου εδώ, έρχεται το πρόγραμμα Απόσυρση & Ανταλλαγή της Opel.

To πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel θα συνεχιστεί και αυτόν το μήνα, προσφέροντας όφελος έως και €3.500

Opel Mokka

Τι ακριβώς προσφέρει όμως το πρόγραμμα; Αρχικά, έρχεται να διευκολύνει κατόχους αυτοκινήτων παλαιότερης τεχνολογίας, οποιασδήποτε μάρκας, το κόστος χρήσης και συντήρησης των οποίων είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Με μια επίσκεψη, θα διαπιστώσετε ότι το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων της Opel θα σας προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος αγοράς για το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο.

Σημειώνουμε ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να κάνει δικό του ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel. Το οποίο θα είναι σαφώς πιο αξιόπιστο, άνετο και ασφαλές, τη στιγμή που θα εξοπλίζεται με προηγμένους, αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Δεδομένης της αυξημένης ζήτησης αλλά και της ικανοποίησης των πελατών της, η Opel θέλοντας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στη ζήτηση, ανακοινώνει πως θα συνεχίσει το πρόγραμμα Απόσυρση & Ανταλλαγή και για τον μήνα Απρίλιο. Έτσι, οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα και να αποκτήσουν οποιοδήποτε μοντέλο της γκάμας της Opel.

Η αρχή γίνεται με το Opel Corsa, το άκρως πετυχημένο σουπερμίνι της Opel που έχει κερδίσει την προτίμηση του ελληνικού αγοραστικού κοινού, καθώς αναδείχθηκε το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2023. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τους 156 ίππους και αυτονομία που προσεγγίζει τα 405 km. Επιπλέον, το νέο Opel Corsa είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που προσφέρεται με 48V τεχνολογία υβριδικής κίνησης.

Opel Corsa

Τέλος, η Opel διαθέτει μία πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα SUV κάθε μεγέθους, σε όλες τις επίκαιρες κατηγορίες της αγοράς. Ικανοποιώντας έτσι όλες τις ανάγκες. Στην βάση τοποθετείται το πρακτικό Crossland, για να ακολουθήσει το μοναδικό σε εμφάνιση και στιλ Mokka, με θερμικά σύνολα αλλά και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και το μεγάλο Grandland που προσφέρεται και ως επαναφορτιζόμενο υβριδικό, ικανό να διανύσει περί τα 56 km χωρίς να κάψει σταγόνα βενζίνης.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» θα βρείτε στο www.opel.gr.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube