Το Opel Insignia Country Tourer τώρα και με μπροστινή κίνηση

Το Opel Insignia Country Tourer τώρα και με μπροστινή κίνηση

Η γκάμα του Insignia Country Tourer εμπλουτίζεται με δύο νέες προσθιοκίνητες εκδόσεις.

Το νέο μοντέλο της οικογένειας Insignia και λάτρης της περιπέτειας, το Opel Insignia Country Tourer, με την σκληροτράχηλη σχεδίαση διατίθεται τώρα και με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Το δυνατό, μεσαίο station wagon εφοδιάζεται με τη νέα γενιά του 1.6 ECOTEC Direct Injection Turbo με τους 170 ίππους  ή με το δίλιτρο τουρμποντίζελ των 163 ίππων. Έτσι, οι οπαδοί του Insignia που προτιμούν το στιβαρό off-road στιλ της έκδοσης με τις προστατευτικές ποδιές, τους φουσκωμένους θόλους τροχών και την ποδιά πίσω προφυλακτήρα με τις διπλές απολήξεις εξαγωγής (με τον 1.6 ECOTEC Direct Injection Turbo), αλλά δεν χρειάζονται τετρακίνηση μπορούν να επιλέξουν την έκδοση FWD που προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές CO2.

Με το Insignia Country Tourer FWD κάνουμε το μεσαίο μοντέλο μας ακόμα πιο ελκυστικό για τους πελάτες» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Μέλος Δ.Σ. της Opel, τομέα Πωλήσεων. «Με τη δυναμική εμφάνιση και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του το αυτοκίνητο αφήνει μία αξέχαστη εμπειρία, ενώ χάρη στην εμπρόσθια κίνηση προσελκύει τώρα αγοραστές που επιζητούν το κλασικό στιλ ενός Country Tourer, αν και οι μετακινήσεις τους περιορίζονται κυρίως στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.»

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νέες προσθιοκίνητες εκδόσεις είναι περίπου 3.000 ευρώ φθηνότερες από τις 4x4.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube