Νέος τιμοκατάλογος Abarth

Νέος τιμοκατάλογος Abarth

Εμπλουτισμός της γκάμας του 595 με νέες εκδόσεις και μειωμένη τιμή στο 124 Spider.

Σε ανακοίνωση νέου τιμοκαταλόγου προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Abarth, που διαθέτει νέες εκδόσεις του 595 και μειωμένη τιμή στο 124 Spider.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα του 595 εμπλουτίστηκε με τις εκδόσεις Pista και XSR Yamaha (695 XSR Yamaha Limited Edition), με την τελευταία να είναι συλλεκτική μιας και υπάρχουν μόλις 695 κομμάτια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Abarth 595 Competizione Auto

Και οι δύο εκδόσεις του μοντέλου έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το απλό 595 των 145 ίππων, με την έκδοση Pista να έχει 15 επιπλέον ίππους, νέα φρένα, πίσω αμορτισέρ FSD της Koni, εξάτμιση Monza με τέσσερις απολήξεις και σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Uconnect 7”, με την τιμή της να έχει καθοριστεί στα €21.000.

Η συλλεκτική έκδοση XSR Yamaha έχει αρκετές αισθητικές ομοιότητες με την Yamaha XSR 900, με μπόλικα ανθρακονημάτινα τμήματα και ιδιαίτερης σχεδίασης καθίσματα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 165 ίππους και διαθέτει εξάτμιση της Akrapovic με ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στις απολήξεις. Η τιμή της συλλεκτικής αυτής έκδοσης είναι €25.500.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Abarth 124 Spider Auto

Τέλος, ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει και μειωμένες τιμές για το 124 Spider, με το χειροκίνητο να κοστίζει πλέον €47.000 και το αυτόματο €49.000.

Για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Abarth, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο Excel που ακολουθεί.

[Πηγή: Abarth]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube