Νέες εκδόσεις και φρέσκος τιμοκατάλογος για το Volkswagen Tiguan

Νέες εκδόσεις και φρέσκος τιμοκατάλογος για το Volkswagen Tiguan

Με νέες εκδόσεις κινητήρων-εξοπλισμού αλλά και μειωμένες τιμές για ορισμένες επιλογές διατίθεται πλέον το μεσαίο SUV της Volkswagen.

Δύο νέους κινητήρες απέκτησε πρόσφατα η γκάμα του Volkswagen Tiguan.

Ο πρώτος είναι ο 2λιτρος TSI που αποδίδει 180 ίππους ενώ ο δεύτερος ο 2λιτρος BiTurbo των 240 ίππων. Αμφότεροι συνδυάζονται αποκλειστικά με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG με 7 ταχύτητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125 PS

Στη βενζινοκίνητη γκάμα υπάρχει και ακόμα μια νέα έκδοση, η 1.4 TSI 150 PS 4MOTION DSG6. Μέχρι πρότινος, ο συγκεκριμένος κινητήρας και η τετρακίνηση μπορούσαν να συνυπάρξουν μόνο με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι στο βασικό εξοπλισμό όλων των 2.0 TDI εκδόσεων περιλαμβάνονται πλέον και τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, υπό τη σκέπη του συστήματος Dynamic Chassis Control.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4MOTION DSG7

Παράλληλα, εδώ και λίγο καιρό έχει προστεθεί στις διαθέσιμες επιλογές εξοπλισμού και η έκδοση R-Line, που έχει σπορ χαρακτήρα προσανατολισμένο σαφώς στην άσφαλτο. Περιλαμβάνει σπορ προφυλακτήρες, διακριτικά R-Line στο αμάξωμα, πίσω διαχύτη στον προφυλακτήρα, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και, κυρίως, 19άρες ζάντες ντυμένες με ελαστικά 255/45 R19.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Tiguan 1.6 TDI R-Line

Το νέο τιμοκατάλογο μαζί με τον αναλυτικό εξοπλισμό και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των εκδόσεων θα βρείτε στο αρχείο που ακολουθεί, ενώ είναι σημαντική και η πληροφορία ότι ορισμένες εκδόσεις έχουν μειωμένες τιμές. Αποκορύφωμα αποτελεί η 1.4 TSI 150 PS ACT Advance που επωφελήθηκε κατά € 4.750.

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube