Νέα έκδοση S-Design για το FΙΑΤ Tipο

Νέα έκδοση S-Design για το FΙΑΤ Tipο

Η νέα έκδοση S-Design του Tipo δίνει σπορ look στο μικρομεσαίο FΙΑΤ και το φορτώνει με εξοπλισμό.

Η FIAT διαθέτει από σήμερα μια νέα έκδοση του Tipo υπό την ονομασία, ακολουθώντας το παράδειγμα της αντίστοιχης έκδοσης του 500X.

To νέο FIAT Tipo S-Design, θα είναι διαθέσιμο τόσο ως 5θυρο όσο και ως στέισον, θα διαθέτει χρωματική παλέτα εμπλουτισμένη με την απόχρωση Metropoli Grey με μαύρες γυαλιστερές διακοσμήσεις και ειδικά σχεδιασμένες για το αυτοκίνητο 18άρες ζάντες αλαφρού κράματος.

Η FIAT προσέθεσε για πρώτη φορά στο Tipo εμπρός φανάρια Bi-Xenon με μαύρες piano διακοσμήσεις, για τα οποία η ιταλική εταιρεία λέει ότι διαθέτουν 30% ενισχυμένες επιδόσεις σε σύγκριση με τα στάνταρ φώτα. Αναβαθμίσεις έγιναν και στην καμπίνα, όπου το νέο FΙΑΤ Tipo S-Design διαθέτει πλέον ταπετσαρία σε συνδυασμό δέρματος και υφάσματος, με διπλή ραφή στα καθίσματα (ομοίως στο τιμόνι και στο λεβιέ ταχυτήτων), αλλά και έξτρα φινιρίσματα σε όλη την καμπίνα. Το ταμπλό ενσωματώνει επίσης διακοσμήσεις σε piano black, ενώ μια φαρδιά φάσα σε απόχρωση Tecnico Grey τρέχει σε όλο το πλάτος του. Τέλος το σύστημα πολυμέσων Uconnect HD Live με 7ιντση οθόνης αφής είναι στάνταρ, με υποστήριξη τόσο Apple Car Play όσο και Android Auto καθώς και δυνατότητες «pinch nswipe».

 

Για όποιον ενδιαφέρεται, το νέο FIAT Tipo S-Design θα διατίθεται με μια γκάμα τριών μοτέρ: 1.4 T-Jet με 120 άλογα, η ίδια έκδοση και σε bi-fuel με υγραέριο, καθώς και ο 1.600άρης ντίζελ MultiJet με τους 120 PS. Και τα δύο (τρία) μοτέρ θα συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν είτε με διπλοσύμπλεκτο 6άρι DCT (το MultiJet).

Η τιμή για το νέο Tipo S-Design αναμένεται να ανακοινωθεί από την ελληνική αντιπροσωπεία τις προσεχείς ημέρες.

[Πηγή FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube