Hyundai: Από 13.990 ευρώ το 3θυρο i30

Hyundai: Από 13.990 ευρώ το 3θυρο i30

Με την 3θυρη έκδοση αμαξώματος εμπλουτίζεται η γκάμα του μικρού οικογενειακού της Hyundai, του i30.


Το 3θυρο i30 είναι το πρώτο 3θυρο μοντέλο της Hyundai που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και απευθύνεται στους κατοίκους της. Ακολουθεί τη σύγχρονη φιλοσοφία των σχεδιαστών που θέλει οι 3θυρες εκδόσεις να διαφέρουν αισθητικά σε σχέση με τις 5θυρες που βασίζονται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορές στους προφυλακτήρες, στα φώτα και στη μάσκα.
Οι κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του είναι δύο, ένας βενζίνης και ένας πετρελαίου, των 1,4 λίτρων, με απόδοση 100 και 90 ίππους αντίστοιχα. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ χάρη στις «συγκρατημένες» εκπομπές CO2 ( 139 και 109 g/km αντίστοιχα) μπορούν να εισέρχονται καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο.
Η βενζινοκίνητη έκδοση προσφέρεται μόνο με το επίπεδο εξοπλισμού Classic που περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ESP, HAC (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα), κλιματισμό, Flex Steering, υπολογιστή ταξιδιού, ράδιο CD/MP3 και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες. Η πετρελαιοκίνητη όμως έκδοση συνδυάζεται αποκλειστικά με το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού Dynamic. Προσφέρει επιπλέον της Classic, επένδυση δέρματος σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, συναγερμό, χειριστήρια για το ηχοσύστημα στο τιμόνι, φιμέ πίσω παράθυρα και ζάντες αλουμινίου 15".
Η τιμή πώλησης για τη βενζινοκίνητη έκδοση Classic είναι 16.950 ευρώ και για την πετρελαιοκίνητη Dynamic 18.300 ευρώ. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο το συνοδεύει προωθητική ενέργεια που ρίχνει την τιμή του Hyundai i30 3d κατά 1.500 ευρώ που σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης και μία επιπλέον έκπτωση λανσαρίσματος, φτάνει την πετρελαιοκίνητη έκδοση να τιμολογείται στα 13.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube