Ετήσιο ρεκόρ πωλήσεων για τη Mercedes-Benz ήδη από τον Νοέμβριο

Ετήσιο ρεκόρ πωλήσεων για τη Mercedes-Benz ήδη από τον Νοέμβριο

Η Mercedes-Benz αύξησε τις πωλήσεις του κλάδου επιβατικών αυτοκινήτων κατά 12,7% τον Νοέμβριο, πετυχαίνοντας 182.602 πωλήσεις, κάτι που αποτελεί την 45η διαδοχική μηνιαία αύξηση.

Οι πωλήσεις παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δυνατές τον προτελευταίο μήνα του 2016 χάρη και στο λανσάρισμα της νέας E-Class και E-Class Estate. Το νέα οικογενειακό μοντέλο τη Daimler συνέβαλε στην επίτευξη των παραπάνω αριθμών σε ποσοστό περίπου 40% .

Έτσι η Mercedes-Benz έχοντας παραδώσει από την αρχή του χρόνου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου περισσότερα από 1.893.000 αυτοκίνητα ξεπέρασε τον αριθμό πωλήσεων που είχε πετύχει ολόκληρο το 2015, στους 11 μήνες. Τον προηγούμενο μήνα, η Mercedes-Benz ήταν η premium φίρμα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αυστρία, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ελβετία, στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στον Καναδά, στο Μεξικό και στην Ταϊβάν.

«Με διψήφιο ποσοστό αύξησης από την αρχή του έτους, ξεπεράσαμε το συνολικό νούμερο πωλήσεων του 2015, ήδη από τον Νοέμβριο. Αυτό καθιστά το 2016 ένα νέο έτος-ρεκόρ για τη Mercedes-Benz», δήλωσε ο Ola Källenius, μέλος του ΔΣ της Daimler AG και υπεύθυνου για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις στα επιβατικά αυτοκίνητα της Mercedes-Benz.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube