Από €23.635 το νέο Ford Mondeo στην Ελλάδα

Από €23.635 το νέο Ford Mondeo στην Ελλάδα

Το νέο Ford Mondeo θα βρίσκεται στη χώρα μας στο τέλος της χρονιάς και η ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται ήδη παραγγελίες.

Η τέταρτη γενιά του Ford Mondeo έκανε την 1η του εμφάνιση στο πλάισιο της φετινής Δ.Ε.Θ., και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τη βασική τιμή του και δέχεται ήδη παραγγελίες. Τα πρώτα αυτοκίνητα πρόκειται να παραδοθούν στο τέλος του 2014.

Για το 5πορτο Ford Mondeo 1.6 Diesel 115 PS με επίπεδο εξοπλισμού Trend η τιμή διαμορφώνεται στα €23.635 με το όφελος απόσυρσης. Ο εξοπλισμός του θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 9 αερόσακους, ESP με hill holder, ζάντες αλουμινίου 16’’, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, ηχοσύστημα με οθόνη 4’’, 8 ηχεία, θύρα USB και Ford SYNC.

Εξαρχής το Ford Mondeo θα διατίθεται και στην πιο πλούσια έκδοση Titanium με εμπρός φώτα Adaptive LED, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, cruise control, ζάντες 18’’ και ηχοσύστημα Sony με οθόνη αφής 8’’, 9 ηχεία, δύο θύρες USB και Ford SYNC II.  Από τις αρχές του 2015 θα είναι διαθέσιμη και η βασική έκδοση Ambiente, καθώς και μια πλουσιότερη Business Edition.

Εκτός του πετρελαιοκινητήρα 1.6 TDCi 115 ίππων το Ford Mondeo θα διατίθεται από το τέλος της τρέχουσας χρονιάς και με τον βενζινοκινητήρα 1.5 EcoBoost που παρουσιάστηκε στο ανανεωμένο Focus και με έναν 2.0 EcoBoost. Από τις αρχές του 2015 θα φορέσει τον τρικύλινδρο 1.0 EcoBoost με 125 PS και τον 2.0 TDCi, ενώ θα υπάρξει και μια πράσινη έκδοση ECOnetic του 1.6 TDCi με εκπομπές μόλις 94 gr CO2/km. Θα δούμε όμως και έκδοση Mondeo Hybrid, με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, που θα εκπέμπει 99 gr/km.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube