Από €20.900 το Volkswagen Golf 1.5 TSI Evo

Από €20.900 το Volkswagen Golf 1.5 TSI Evo

O τιμοκατάλογος του μοντέλου περιλαμβάνει πλέον και τον νέο κινητήρα 1.5 TSI Evo, σε εκδόσεις 130 και 150 ίππων.

Στον τελευταίο τιμοκατάλογο του Golf, η Volkswagen συμπεριλαμβάνει πλέον και τις εκδόσεις 1.5 TSI Evo.

Πρόκειται για τον νέο κινητήρα της εταιρείας που αντικαθιστά τον πασίγνωστο 1.4 TSI και όπως είναι λογικό θα δούμε σε σχεδόν αμέτρητα αυτοκίνητα του ομίλου.

Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 150 και 130 ίππων, με τη δεύτερη να διαθέτει τουρμπίνα (VGT) με πτερύγια μεταβλητής γεωμετρίας και τη δυνατότητα να κάνει coasting με τελείως σβηστό τον κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το Volkswagen Golf 1.5 TSI Evo 150 PS

Η παραγωγή της ξεκινάει αυτές τις μέρες και θα είναι διαθέσιμη μόνο σε έκδοση εξοπλισμού BlueMotion με τιμή που για την 3θυρη χειροκίνητη έκδοση ξεκινάει από τα €20.900. Το 7άρι κιβώτιο DSG χρεώνεται €3.550, ενώ το 5θυρο αμάξωμα είναι €950 ακριβότερο.

Η ισχυρότερη έκδοση έχει ξεκινήσει να παράγεται εδώ και λίγο καιρό και διατίθεται μόνο στο επίπεδο εξοπλισμού Generation. Η τιμή του 3θυρου είναι €23.950, με το 5θυρο να είναι και πάλι €950 ακριβότερο. Η χρέωση για το αυτόματο κιβώτιο DSG πάντως είναι μικρότερη σε αυτή την περίπτωση, στα €2.350.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Volkswagen Polo και Polo GTI 2018 [video]

Τα στοιχεία εξοπλισμού των δύο εκδόσεων είναι παρεμφερή και περιλαμβάνουν αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ενεργό cruise control, 7 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, ζάντες αλουμινίου 16”, ενώ η κύριες διαφορές τους είναι οι εξής: Το Generation περιλαμβάνει επιπλέον προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου με έγχρωμη οθόνη και το infotainment COMPOSITION MEDIA, με οθόνη αφής 8”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Volkswagen Golf 1.6 TDI

Το BlueMotion από την άλλη έχει αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, αλλά τον απλό υπολογιστή ταξιδίου και infotainment με οθόνη 6,5”.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του Golf, καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για όλες τις εκδόσεις πλην της 130άρας.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube