Από 9.490 ευρώ το νέο Citroën C1

Από 9.490 ευρώ το νέο Citroën C1

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου γαλλικού μίνι.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για το νέο Citroën C1 προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπία της γαλλικής φίρμας.

Το νέο Citroën C1 προσφέρεται με 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα και με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή (εκδόσεις Airscape) ή όχι. Οι εκδόσεις κινητήρα είναι δύο: ένας 1.0 με 68 ίππους και ένας 1.2 με 82, με την βασική να μπορεί να εφοδιαστεί και με αυτόματο κιβώτιο ETG (Efficient Tronic Gearbox). Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις εκπέμπουν κάτω από 100 gr/km CO2, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη τους με ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία (Live, Feel και Shine), με το βασικό Live που εξοπλίζει μόνο το 1.0 να περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ESP, Hill Assist, κλιματισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος υποβοηθούμενο τιμόνι, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, υπολογιστής ταξιδίου, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, φώτα ημέρας LED, ράδιο MP3 με 2 ηχεία, Jack και USB και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα.

Η αμέσως πλουσιότερη Feel και βασική του 1.2 περιλαμβάνει επιπλέον της Live ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, διαιρούμενο πίσω κάθισμα 50:50, ράδιο MP3 με 4 ηχεία, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control (1.2) και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων (εκδόσεις ETG).

Η τιμή, μαζί με απόσυρση και green bonus, για το βασικό 3θυρο 1.0 ξεκινά από τα 9.490 ευρώ, ενώ για το ανοιχτό Airscape από τα 10.865 ευρώ (έκδοση Feel). Τέλος, επισυνάπτουμε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

[Πηγή: Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube