Ανακοίνωση τιμών για το νέο SEAT Ibiza 1.6 TDI

Ανακοίνωση τιμών για το νέο SEAT Ibiza 1.6 TDI

Η SEAT εμπλουτίζει την γκάμα του νέου της σουπερμίνι με πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Η νέα γενιά του SEAT Ibiza λανσαρίστηκε πριν μερικούς μήνες αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης και τώρα σειρά έχουν οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Ibiza TDI εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο 1.6 σε τρεις εκδόσεις ισχύος. Η βασική έκδοση αποδίδει 80 ίππους και συνδυάζεται μόνο με την έκδοση εξοπλισμού Reference. Η αμέσως πιο ισχυρή έκδοση των 95 ίππων μπορεί να εξοπλίσει τις εκδόσεις Style και Xcellence, με την Style να μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Η ισχυρότερη έκδοση αποδίδει 115 ίππους και συνδυάζεται μόνο με τα δύο πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού, Xcellence και FR.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Ibiza 1.0 ECO TSI 95 PS

Ο βασικός εξοπλισμός όλων των εκδόσεων περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, σύστημα Front Assist με αναγνώριση πεζού, air-condition, υπολογιστή ταξιδιού, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα και καθρέφτες, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ρεζέρβα ανάγκης, ηχοσύστημα με 4 ηχεία, οθόνη αφής 5”, θύρα USB και SD.

Η Style έχει επιπλέον πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, διαρούμενη πλάτη στο πίσω κάθισμα, φώτα ημέρας LED, πίσω φώτα LED, 6 ηχεία, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Ibiza 1.0 ECO TSI 115 PS

Η XCellence προσθέτει αυτόματο κλιματισμό, σύστημα εισόδου κι εκκίνησης χωρίς κλειδί, θερμαινόμενους καθρέφτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, εμπρός υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα του οδηγού, φιμέ πίσω τζάμια, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering και 15άρες ζάντες αλουμινίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Ibiza FR 1.5 TSI Evo

Η σπορ έκδοση FR ανταλλάσει το ασύρματο κλειδί, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και το υποβραχιόνιο, με χαμηλωμένη και πιο σφιχτή ανάρτηση, DRIVE PROFILE με επιλογές Eco, Comfort, Sport και Individual, καθώς και 17άρες ζάντες αλουμινίου.

Για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο όλων των μοντέλων της SEAT, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο Excel.

ΈκδοσηΤιμή
1.6 TDI 80 PS Reference€13.950
1.6 TDI 95 PS Style€14.650
1.6 TDI 95 PS Style DSG€16.300
1.6 TDI 95 PS Xcellence€16.200
1.6 TDI 115 PS Xcellence€16.700
1.6 TDI 115 PS FR€16.700

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube