VW Tiguan: Δικό σου από €249 το μήνα με επιτόκιο 3,9%

VW Tiguan: Δικό σου από €249 το μήνα με επιτόκιο 3,9%

Το διαχρονικό best-seller SUV της ελληνικής αγοράς, το VW Tiguan, μπορεί να γίνει δικό σου με νέες ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από τα €28.900 και πολύ χαμηλό επιτόκιο αγοράς, 3,9%.

VW Tiguan

Η απόκτηση ενός από τα πιο πληθωρικά σε δυνατότητες και τεχνολογίες SUV της ελληνικής αγοράς, του VW Tiguan, έγινε ακόμα ευκολότερη με το κόστος αγοράς του να ξεκινάει από τα μόλις €28.900. Τιμή που συνοδεύεται από την ευέλικτη και προνομιακή χρηματοδότηση για έως 48 μήνες, Auto Credit.

Η τελευταία κατατάσσεται σε ένα από τα πιο χαμηλότοκα χρηματοδοτικά προγράμματα της αγοράς και προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησής του γερμανικού SUV με μηνιαία δόση που ξεκινά από τα €249 το μήνα και επιτόκιο μόλις 3,9% -τιμή που αφορά τη βασική έκδοση 1.5 TSI 130 PSι ACT EVO Life.

Φυσικά, οι «εκπτώσεις» στον τρόπο απόκτησής του, αφορά μόνο την τιμή και όχι τις δυνατότητες του VW Tiguan που παραμένει ένα διαχρονικό best-seller και στην ελληνική αγορά όχι μόνο λόγω του μοναδικού του ντιζάιν και τις κορυφαίας ποιότητας, αλλά και λόγω της υψηλής τεχνολογίας του και της πλήρης γκάμας κινητήριων συνόλων.

https://www.volkswagen.gr/el/models/tiguan-pa.html

Η τελευταία αποτελείται από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου -με ισχύ που ξεκινάει από τους 130 ίππους και απλώνεται έως τους 245 ίππους-, αλλά και εξηλεκτρισμένες λύσεις με την κορυφαία έκδοση eHybrid. Την plug-in hybrid έκδοση που συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα 1.4 TSI με έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13 kWh. Συνδυασμός που προσφέρει μοναδική ισχύ, με 245 ίππους, αλλά και οικονομία καθώς το συγκεκριμένο Tiguan μπορεί να διανύσει έως και 55 km κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Από εκεί και πέρα μια πλειάδα τεχνολογικών συστημάτων διατηρούν το Tiguan στην κορυφή της κατηγορίας του. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι προβολείς IQ.LIGHT - LED matrix. Μία συστοιχία 24 LED σε κάθε μονάδα χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση διαφόρων λειτουργιών φωτισμού στο δρόμο, μερικές από τις οποίες είναι διαδραστικές. Το Tiguan διαθέτει επίσης δυναμικά φλας LED ενσωματωμένα στους IQ.LIGHT - LED matrix προβολείς και πίσω φωτιστικά σώματα LED.

Τα νέα συστήματα ελέγχου και ψυχαγωγίας με τη σειρά τους, λειτουργούν με ψηφιακά πάνελ αφής αντί για κουμπιά και χειριστήρια, ενώ το στάνταρ τριζωνικό σύστημα αυτόματου κλιματισμού «Air Care» Climatronic συμβάλει και αυτό στην κορυφαία άνεση που απολαμβάνουν όλοι οι επιβάτες στην πολυτελή καμπίνα. Για τους πιο απαιτητικούς, οι παραπάνω εμπειρία μπορεί να απογειωθεί ακουστικά χάρη στο προαιρετικό premium ηχοσύστημα της Harman Kardon, με δέκα ηχεία και 480 Watt.

Την τεχνολογική υπεροχή στα C-SUV ολοκληρώνει το μπουκέτο ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού IQ.DRIVE, με πληθώρα συστημάτων όπως το Multi-collision Brake, το Front Assist με City Emergency Braking και προστασία πεζών, το Lane Assist και πολλά άλλα.

https://www.volkswagen.gr/el/models/tiguan-pa.html

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube