Μαθήματα ποδηλάτου σε μικρά παιδιά από την Kassimatis Cycling

Μαθήματα ποδηλάτου σε μικρά παιδιά από την Kassimatis Cycling

Η Kassimatis Cycling στηρίζει ενεργά τη φετινή μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Πειραϊκής Αγοράς που διενεργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, μαθαίνοντας τα παιδιά ποδήλατο.

Η εταιρία Kassimatis Cycling, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιριών SPECIALIZED, LOOK, MONGOOSE, CASTELLI, SIS, JUMPERTREK, UNITED, KINETIC, NRC, DURO υποστηρίζει ενεργά τη φετινή μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Πειραϊκής Αγοράς που διενεργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ) σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια την ημερήσιας ολοήμερης εκδήλωσης την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η εταιρία θα αναλάβει με κατηρτισμένο προσωπικό και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Τερψιθέας την εκμάθηση ποδηλάτου (μαθήματα ισορροπίας) σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν από τις 10:30πμ έως τις 14:00μμ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης με την ονομασία «ΜΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» οι μικροί ποδηλάτες καλούνται να λάβουν μέρος και σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα τις Χριστουγεννιάτικές εορτές και το ποδήλατο και να μπουν στην κλήρωση της για δώρα που περιλαμβάνουν παιδικά ποδήλατα, κράνη και γάντια της ομώνυμης Αμερικάνικης διεθνούς φήμης εταιρείας.

Τέλος, όλοι όσοι παραστούν θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια (15% έκπτωση σε όλα τα παιδικά προϊόντα για αγορές έως το τέλος Ιανουαρίου 2018) από το κατάστημά μας στον Πειραιά, συμβολικά δώρα και κεράσματα στους μικρούς πρωταγωνιστές των ημερών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube