Στο Διόνυσο η πρεμιέρα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Škoda 2018

Στο Διόνυσο η πρεμιέρα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Škoda 2018

Με νέα πρόσωπα και αναβαθμισμένα τα Škoda Fabia 1.2 TSI, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, έπειτα από την επιτυχία της πρώτης χρονιάς αναβίωσης ενός σπουδαίου θεσμού για τους ελληνικούς αγώνες.

Με νέα πρόσωπα και αναβαθμισμένα τα Škoda Fabia 1.2 TSI, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Škoda, έπειτα από την επιτυχία της πρώτης χρονιάς αναβίωσης ενός σπουδαίου θεσμού για τους ελληνικούς αγώνες.

Η παρουσία των οδηγών στην κατηγορία κάτω των 30 είναι και φέτος σημαντική και μια ένδειξη για το μέλλον των αγώνων οδηγικά. Παράλληλα οι περσινοί πρωταγωνιστές φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν την εμπειρία της πρώτης σεζόν και να προσφέρουν και φέτος ενδιαφέρουσες μονομαχίες.

Τα Škoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου φέτος θα προσφέρουν καλύτερο, πιο αγωνιστικό ήχο, χάρη στις νέες εξατμίσεις που έχουν τοποθετηθεί στα αυτοκίνητα, ενώ θα είναι και πιο δυνατά, καθώς η Kosmocar προσέφερε σε όλους τους αγωνιζόμενους την αναβάθμιση του κινητήρα μέσω προγράμματος που αναμένεται να δώσει περίπου 15 ίππους περισσότερους από τους 115 της εργοστασιακής τιμής.

Στην πρεμιέρα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Škoda θα βρεθούν 16 οδηγοί που θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα. Ο περσινός πρωταθλητής Νίκος Ζάχος, αποχώρησε ανοίγοντας τον δρόμο στην νέα γενιά, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Αυτό γιατί πλέον μαζί με τον Γιώργο Καμιτσάκη θα είναι οι δύο άνθρωποι που θα διαχειρίζονται την ομάδα της Škoda Μακρής και τους τρεις νεαρούς οδηγούς αυτής. Πρόκειται για τους  Ευάγγελο Βούλγαρη, Σπύρο Γαλεράκη και Βασίλη ΓιαννούληΠαράλληλα στην κατηγορία των Νέων υπάρχει και μια ακόμη προσθήκη, αυτή του Αλέξανδρου Χαλιβελάκη. 

Στην κατηγορία άνω των 30 ετών ο Μίλτος Κύρκος φαντάζει πλέον ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Συμμετέχει με νέα αγωνιστική ομάδα φέτος και με δεδομένο πως ήταν ο βασικότερος αντίπαλος του Ζάχου το 2017, θα έχει τώρα, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, τη δυνατότητα να οδηγεί το grid. 

Το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Škoda θα διεξαχθεί φέτος σε τρεις αναβάσεις και τρεις αγώνες ταχύτητας.

Το πρόγραμμα όπως έχει καταρτιστεί από το ξεκίνημα της χρονιάς είναι το εξής:

Ανάβαση Διονύσου        17 – 18 Μαρτίου              2 αγώνες

Ανάβαση Ριτσώνας        28 – 29 Απριλίου              2 αγώνες

Αγώνας Ταχύτητας         26 – 27 Μαΐου                 2 αγώνες

Ανάβαση Πορταριάς     08 – 09 Σεπτεμβρίου       2 αγώνες

Αγώνας Ταχύτητας         03 – 04 Νοεμβρίου          2 αγώνες

Αγώνας Ταχύτητας         01 – 02 Δεκεμβρίου        2 αγώνες

Σημειώνεται πως στην περίπτωση που δεν διεξαχθεί κάποιος από τους παραπάνω αγώνες, στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2018 θα προσμετρήσει η Ανάβαση Πιτίτσας, η οποία θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Νοεμβρίου.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube