HTTC 2017: 3ος & 4ος αγώνας στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

HTTC 2017: 3ος & 4ος αγώνας στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ευκαιρία για φέτος να τρέξεις σε αγώνα time attack με το πολιτικό σου αυτοκίνητο – Συμμετοχές έως 8 Δεκεμβρίου.

Το φετινό Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge ολοκληρώνεται με έναν διπλό αγώνα στα Μέγαρα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Το έπαθλο HTTC δίνει τη δυνατότητα σε όποιον οδηγό επιθυμεί να αγωνιστεί σε ασφαλή και ελεγχόμενο χώρο με το προσωπικό του αυτοκίνητο. Για τον 3ο & 4ο αγώνα του θεσμού, που κλείνουν και τη φετινή σεζόν, η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής σε έναν αγώνα είναι €100, ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στους δύο θα πληρώσουν €170. Οι κατηγορίες, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών των αυτοκινήτων, καθώς και των ελαστικών που χρησιμοποιούν, είναι οι Stock, Sport και Extreme. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στον τεχνικό κανονισμό του θεσμού.

Ο κάθε αγώνας θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά σκέλη, καθένα εκ των οποίων έχει ανεξάρτητη βαθμολογία. Κάθε αυτοκίνητο θα εκτελεί σε κάθε σκέλος έναν ελεύθερο και πέντε χρονομετρημένους γύρους. Για την βαθμολογία του κάθε σκέλους θα προσμετρά ο συνολικός χρόνος των χρονομετρημένων γύρων, ενώ για την τελική κατάταξη του αγώνα θα προστίθεται η βαθμολογία των δύο σκελών. Η εκκίνηση θα δίνεται εν κινήσει (flying) με τη συμπλήρωση του αναγνωριστικού γύρου. Οι προσπεράσεις, για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται. Αν ένας οδηγός προλάβει μέσα στην πίστα αυτοκίνητο που κινείται πιο αργά, έπειτα από σχετική ένδειξη των κριτών (μπλε σημαία), θα επιστρέφει στα pits και θα μπορεί να επαναλάβει από την αρχή την προσπάθειά του. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στον γενικό κανονισμό του θεσμού.

Υποστηρικτές του HTTC είναι η Racecraft, αντιπρόσωπος των ελαστικών NANKANG Motorsport καθώς και άλλων εταιριών αγωνιστικού εξοπλισμού και όπως πάντα η TOYO TIRES. Μαζί μας και η RSD Ohlins, αντιπρόσωπος των αναρτήσεων Öhlins, καθώς και η Stand 21, κατασκευαστής αγωνιστικού εξοπλισμού κορυφαίων προδιαγραφών.

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής
Κάθε αγωνιζόμενος που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή οφείλει να έχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή, και κατά συνέπεια να είναι εγγεγραμμένος σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα σωματεία ή λέσχες αυτοκινήτου της Ελλάδας. Πρέπει να διαθέτει είτε ετήσια αγωνιστική άδεια τύπου Β, η οποία ισχύει έως τις 31/12/2017, και έχει κόστος €60, είτε ημερήσιο Δελτίο Αθλητή τύπου Γ, για τον συγκεκριμένο αγώνα, με κόστος €30. Οι άδειες εκδίδονται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Για την έκδοση της αγωνιστικής άδειας χρειάζεται η Αίτηση Έκδοσης Δελτίου Αθλητή, συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία του αγωνιζόμενου και σφραγισμένη από Ιατρό Παθολόγο, καθώς και μία φωτοτυπία διπλώματος και μία φωτοτυπία ταυτότητας. Στην σχετική σελίδα της ΟΜΑΕ, οι ενδιαφερόμενοι καταχωρούν τα παραπάνω και παράλληλα τα παραδίδουν στο αθλητικό σωματείο τους, το οποίο θα επιβεβαιώσει την ορθότητα αυτών που έχουν εισαχθεί στο σύστημα.

Πληροφορίες:
Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210.5780157, 6944531231, 6973018485
www.ellada-racingclub.gr
Facebook: Eλλάδα - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube