Η Margot Robbie πρωταγωνιστεί στην εκδήλωση της Nissan Formula E, στο Los Angeles

Η ηθοποιός είναι η επίσημη πρέσβειρα της εταιρείας στον τομέα την ηλεκτροκίνησης.
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Los Angeles, η Nissan ολοκλήρωσε την περιοδεία της Formula E στο Λος Άντζελες, με την Margot Robbie, τη διάσημη ηθοποιό και πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας, να πρωταγωνιστεί στην προβολή μιας νεάς εποχής για τη Nissan, καθώς εισέρχεται στο πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E.
 
Αρχής γενομένης από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και στη συνέχεια με την αποκάλυψη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Nissan Formula E είχε ως τελευταίο “σταθμό” της μια ξεχωριστή παρουσίαση, σε VIP καλεσμένους, στο Los Angeles.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Robbie βοήθησε στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου, μιλώντας για την εμπειρία της από την “συμβίωση” με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα στην πόλη. Επίσης, μίλησε για την υπερηφάνεια που αισθάνεται ως πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan.
 
"Έχω ήδη δει πολλές από τις πρωτοβουλίες της Nissan, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καθαρότερο αέρα στους δρόμους και πιο δίκαιη πρόσβαση στην ενέργεια, σε ολόκληρο τον κόσμο. Και τώρα, έχουμε αυτό - ένα φανταστικό νέο αυτοκίνητο της Formula E“, είπε. “Είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω πως η Nissan θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας νέες και συναρπαστικές τεχνολογίες στην κοινωνία και σε ολόκληρο τον κόσμο”.
 
Η Nissan είναι η πρώτη Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που εισέρχεται στη Formula E. Η ενέργεια αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη έκφραση του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.
Τον περασμένο Οκτώβριο, η Robbie ανακοίνωσε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα αειφορίας της Nissan. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αποσκοπούν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan, για τη βελτίωση της πρόσβασης στην ενέργεια και την ανακούφιση πληθυσμιακών ομάδων από τις καταστροφές.