Nissan Safety Shield

Nissan Safety Shield

Η «Ασπίδα Προστασίας» της Nissan φροντίζει πριν από εμάς για εμάς

Το νέο Note είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την Nissan και οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας έχουν δώσει μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς.

Ένας από αυτούς είναι ο εξοπλισμός του μοντέλου. Το νέο Note μπορεί να εφοδιαστεί με το Around View Monitor (AVM). Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες και αισθητήρες και μέσω της οθόνης των 5,8” που βρίσκετε στο ταμπλό μπορείτε να δείτε από ψηλά το Note την ώρα που παρκάρετε. Έτσι μπορείτε να αντιληφθείτε με ακρίβεια τόσο την απόσταση από το πεζοδρόμιο όσο και από το σταθμευμένο πίσω όχημα. Και εάν αυτό το σύστημα σας είναι γνωστό από τα premium Infiniti και το Qashqai, το Note ντεμπουτάρει και το νέο σύστημα «Nissan Safety Shield» που λειτουργεί σε συνεργασία με το AVM.

Η «ασπίδα προστασίας» της Nissan περιλαμβάνει τα συστήματα Blind Spot Warning (ανίχνευση οχήματος στην τυφλή γωνία), Lane Departure Warning (σύστημα ελέγχου αθέλητης αλλαγής πορείας) και Moving Object Detection. Το τελευταίο σας ενημερώνει όχι μόνο ηχητικά αλλά και οπτικά για όποιο αντικείμενο βρίσκεται ή πλησιάζει πίσω σας την ώρα που κάνετε οπισθοπορεία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube