Aston Martin DB9 plug-in hybrid με 740 ίππους!

Aston Martin DB9 plug-in hybrid με 740 ίππους!

Σίγουρα δεν απευθύνεται στον… James Bond, αφού κάθε άλλο παρά στην εικόνα του πράκτορα 007 ταιριάζει να αναζητά πρίζα για να φορτίσει την Aston Martin του

Σίγουρα δεν απευθύνεται στον… James Bond, αφού κάθε άλλο παρά στην εικόνα του πράκτορα 007 ταιριάζει να αναζητά πρίζα για να φορτίσει την Aston Martin του.

Ωστόσο, και για όλους τους υπόλοιπους, η Aston Martin σε συνεργασία με την Bosch παρουσιάζει τη θρυλική  DB9 με plug-in hybrid τεχνολογία.
Για τις ανάγκες λοιπόν του συγκεκριμένου (πρωτότυπου προς το παρόν) μοντέλου, ο V12 6λιτρος κινητήρας, συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες παράγοντας συνολική ισχύ… 740 ίππων!!! Από το Gayton, την έδρα της βρατανικής φίρμας, ανακοινώνουν επιδόσεις της τάξης των 3,6 δευτερολέπτων για το 0-100 km//h και την ύπαρξη νέων συστημάτων ελέγχου ευστάθειας για να τιθασεύεται η θηριώδης δύναμη.

Παράλληλα, το plug-in hybrid πρωτότυπο έχει ένα διαφοροποιημένο πίνακα οργάνων στον οποίο δεσπόζει μια έγχρωμη οθόνη πολλάπλών πληροφοριών, με σκοπό ο οδηγός να ενημερώνεται πληρέστερα και για τις λειτουργίες των επιπρόσθετων συστημάτων, πέρα από τα ήδη γνωστά και υπάρχοντα. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η DB9 plug-in hybrid  θα μπει στη γραμμή παραγωγής, αλλά… δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube