Subaru: Ετοιμάζει εκδόσεις Wilderness των Outback και Forester

Subaru: Ετοιμάζει εκδόσεις Wilderness των Outback και Forester

Η νέα σειρά Wilderness θα ενισχύει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των Subaru σε συνδυασμό με πιο περιπετειώδη εμφάνιση.

Η Subaru ετοιμάζεται να εγκαινιάσει ένα νέο τμήμα με το όνομα "Wilderness" το οποίο θα αναλάβει πιο σκληροτράχηλες εκδόσεις των μοντέλων της εστιασμένες στις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Τα πρώτα δείγματα γραφής της Subaru Wilderness θα είναι νέες εκδόσεις των Outback και Forester. Τα τετρακίνητα μοντέλα θα αποκτήσουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος, νέα ρύθμιση της ανάρτησης, εκτός δρόμου ελαστικά και μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ. Το Outback Wilderness αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην άνοιξη ή το καλοκαίρι, με το Forester Wilderness θα ακολουθήσει λίγους μήνες αργότερα.

Subaru

Στόχος της Subaru είναι να προσελκύσει περισσότερους οικογενειάρχες με ενεργό lifestyle που αγαπούν την περιπέτεια και τις εκτός δρόμου διαδρομές. Οι αντιπρόσωποι της ιαπωνικής φίρμας στην αγορά των ΗΠΑ όπου τα Outback και Forester αφορούν πάνω από το 50% των συνολικών της πωλήσεων, πιστεύουν πως η σειρά Wilderness ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα των μοντέλων και θα έχει απήχηση από το κοινό.

*Στην εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο βλέπετε ένα Subaru Outback με aftermarket κιτ ανύψωσης της Ready Lift, σχάρα οροφής και εκτός δρόμου ελαστικά

[Πηγή: Automotive News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube