SEAT: Αέρας ανανέωσης για τα Ibiza και Arona [video]

SEAT: Αέρας ανανέωσης για τα Ibiza και Arona [video]

Η SEAT μας δίνει μια πρώτη γεύση από τις ανανεωμένες εκδόσεις των Ibiza και Arona που θα παρουσιαστούν επίσημα στις 15 Απριλίου.

Η ισπανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία που αποκαλύπτει… μερικώς, τις ανανεωμένες εκδόσεις των Ibiza και Arona. Τα μοντέλα, θα αποκαλυφθούν επίσημα, στις 15 Απριλίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μπορούμε να διακρίνουμε από την εν λόγω φωτογραφία, το Arona, υιοθετεί μια νέας σχεδίασης μάσκα με πιο «χωμάτινο look», η οποία ενσωματώνει και μικρούς στρογγυλούς προβολείς στο μέσον της «τεχνοτροπίας» που παραπέμπει στην αντίστοιχη του Skoda Yeti, για όσους θυμούνται.   

Στον αντίποδα, το Ibiza είναι πιο καλά «καμουφλαρισμένο» και μπορεί να διακρίνει κανείς μονάχα τη νέα χειρόγραφη γραμματοσειρά με το όνομα του μοντέλου στο πίσω μέρος, στυλ που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής στα Leon και Ateca και αναμένεται σύντομα να δούμε σε όλα τα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα της γκάμας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της SEAT, τόσο το Ibiza όσο και το Arona θα έχουν σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό, όχι μόνο αισθητικά αλλά και τεχνολογικά, που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιούν νέες μεγαλύτερες ψηφιακές οθόνες για το σύστημα infotainment, ενώ θα εμπλουτίζονται και με νέα τεχνολογικά συστήματα άνεσης, ασφάλειας και ψυχαγωγίας. 

«Το Ibiza υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών για τη SEAT, με σχεδόν 6 εκατομμύρια πωλήσεις στις πέντε γενιές του μοντέλου. Το Arona, έχει αποδείξει τη δυναμική του, όντας το 2020 το δεύτερο πιο καλοπουλημένο μοντέλο στη γκάμα μας! Οι ανανεωμένες εκδόσεις τους είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν» δήλωσε ο Wayne Griffiths, πρόεδρος της SEAT αλλά και της Cupra.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube