Land Rover Defender Works V8 Trophy: Συλλεκτική έκδοση για 25 ευκατάστατους τυχερούς! [video]

Land Rover Defender Works V8 Trophy: Συλλεκτική έκδοση για 25 ευκατάστατους τυχερούς! [video]

Η Land Rover αποκάλυψε την τελευταία (;) συλλεκτική έκδοση του Defender (Works V8 Trophy) η οποία συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από το παρελθόν του μοντέλου με τις απαραίτητες σύγχρονες «πινελιές».

Το «κλασσικό» τμήμα της βρετανικής φίρμας, έκανε για πολλοστή φορά το θαύμα του! Ανέλαβε να δημιουργήσει μια συλλεκτική έκδοση του all time classic Defender, που με το χέρι στην καρδιά, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη πρόταση.  

Δυστυχώς όμως, όπως όλα τα ωραία και ξεχωριστά σε αυτήν τη ζωή, έτσι και το εικονιζόμενο Defender Works V8 Trophy, απευθύνεται σε λίγους –για την ακρίβεια σε μόλις 25 τυχερούς- και με βαρύ έως... «ασήκωτο» πορτοφόλι.

 land

Το όχημα βασίζεται στα τελευταία Defender που είχαν κατασκευαστεί το 2012 και συνοδεύεται από πλήθος βελτιώσεων και αναβαθμίσεων. Πρωτίστως, κρύβει κάτω από το «μπρουτάλ» περιτύλιγμα του έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 5,0 lt. απόδοσης 400 ίππων με 515 Nm ροπής. Η κίνηση, μεταφέρεται σαφώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω όμως ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων! Εξυπακούεται, πως υπάρχουν «κοντά» και κλείδωμα του διαφορικού για extreme off road περιηγήσεις... 

land 1

Το συλλεκτικό Defender μπορεί κανείς να το επιλέξει τόσο σε κοντό «90» όσο και σε μακρύ «110» αμάξωμα, με μοναδικό ωστόσο περιορισμό την απόχρωση του χρώματος. Εκεί, η Land Rover είναι κάθετη και προσφέρει το Works V8 Trophy αποκλειστικά σε κίτρινο χρώμα (Eastnor Yellow) με μαύρες (Narvik Black) λεπτομέρειες στους θόλους των τροχών, στο καπό, στην πίσω πόρτα, στα πλαίσια των φώτων-παραθύρων και στη σχάρα οροφής. 

land 2

Στην καμπίνα, οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις ντύνουν το εσωτερικό με τα bucket καθίσματα της Recaro να κλέβουν τις εντυπώσεις. Υπάρχουν επίσης κίτρινες ραφές σε πολλές δερμάτινες επιφάνειες, ένα επετειακό Land Rover Trophy ρολόι στο κέντρο του ταμπλό και φυσικά το σύστημα Infotainment της Land Rover Classic που περιλαμβάνει σύγχρονο σύστημα πλοήγηση και πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. 

land 3

Οι τυχεροί αγοραστές του συλλεκτικού μοντέλου θα λάβουν μια special πρόσκληση από τη Land Rover προκειμένου να παραστούν σε μια τριήμερη περιπέτεια με τα οχήματά τους στο Eastnor Castle στο Herefordshire. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως οι τιμές πώλησης του Defender Works V8 Trophy ξεκινούν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις £195.000...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube