Η Porsche Taycan Cross Turismo θα μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου [video]

Η Porsche Taycan Cross Turismo θα μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου [video]

Η νέα ηλεκτρική Porsche θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης και νέο πρόγραμμα οδήγησης CUV.

Η Porsche δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για την επερχόμενη Taycan Cross Turismo στο οποίο μας αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τον περιπετειώδη χαρακτήρα της και τις διαφορές που θα έχει με την τετράθυρη Taycan.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο από τη Στουτγκάρδη είναι ουσιαστικά η έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου Mission E Cross Turismo που είχαμε δει το 2018 (κεντρική εικόνα). Θα βασίζεται στην πλατφόρμα της τετράθυρης Taycan από την οποία θα δανείζεται επίσης το εσωτερικό και αρκετά πάνελ αμαξώματος (κυρίως στη μάσκα).

Παρόλα αυτά θα ξεχωρίζει αισθητικά από τη διαφορετική γραμμή οροφής και την ανασχεδιασμένη ουρά στα πρότυπα της Panamera Sport Turismo, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος θα της χαρίζουν χαρακτήρα CUV (Crossover Utility Vehicle).

Porsche

Όπως αναφέρει η Porsche, η έκδοση Cross Turismo θα προσφέρει μεγαλύτερη πρακτικότητα, χάρη στο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και την προσθήκη πέμπτης πόρτας. Παράλληλα θα έχει μεγαλύτερο εύρος χρήσης καθώς η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης και η νέα λειτουργία οδήγησης CUV θα επιτρέπουν κίνηση σε χωματόδρομους και ήπιες εκτός δρόμου διαδρομές.

Στόχος της Porsche είναι να διευρύνει το απευθυνόμενο κοινό της Taycan απευθυνόμενοι σε ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια και τις δραστηριότητες στη φύση. Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα μάθουμε πιο κοντά στην πρεμιέρα του. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο-teaser στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο προπαραγωγής της Taycan Cross Turismo.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube