Hyundai Bayon: Ντεμπούτο στις 2 Μαρτίου

Hyundai Bayon: Ντεμπούτο στις 2 Μαρτίου

Το νέο B-SUV της Hyundai, το Bayon, θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα.

Σε μία πιο τις πιο καυτές κατηγορίες οχημάτων της αγοράς, αυτή των B-SUV, έρχεται να προστεθεί από την επόμενη εβδομάδα ένα ακόμη νέο μέλος. Το όνομα αυτού; Hyundai Bayon.

Το νέο μοντέλο της κορεατικής φίρμας αντλεί την έμπνευση για το όνομά του από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από την πόλη Bayonne που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της χώρας.

bay

Στο δεύτερο αυτό teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, αποκαλύπτεται εν μέρει η μπροστινή όψη του μοντέλου, όπου ξεχωρίζουν τα στενόμακρα DRL φωτιστικά σώματα (στο πίσω τμήμα έχουν σχεδιασμό τύπου μπούμερανγκ) και το άκρως επιθετικό βλέμμα του οχήματος.

bay1

Παρότι, πληροφορίες αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου Bayon δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είναι σχεδόν βέβαιο, πως το νέο B-SUV της Hyundai θα πατάει πάνω στην πλατφόρμα του νέου i20 που σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα ισχύος έως και 120 PS με ήπια υβριδικά χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως, στην παλέτα των εκδόσεων το παρών, να δώσει και ο ατμοσφαιρικός 1,2 lt με τους 83 PS. Τα εν λόγω μοτέρ, θα συνεργάζονται με 5τάχυτα αλλά και 6τάχυτα χειροκίνητα σασμάν αλλά και με το 7άρι DCT. Η κίνηση θα μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube