Ford: Nέο Mondeo με κινητήρα 240 ίππων

Ford: Nέο Mondeo με κινητήρα 240 ίππων

Το λανσάρισμα του νέου Ford Mondeo θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας στα τέλη Αυγούστου, ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία. Το νέο μεσαίο της Ford, διαθέτει ανασχεδιασμένη εμφάνιση στο εσωτερικό και το αμάξωμα και θα εφοδιάζεται με νέο κινητήρα βενζίνης EcoBoost καθώς και κινητήρες ντίζελ τεχνολογίας TDCi. Οπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου η εξωτερική του εμφάνιση εναρμονίζεται με την νέα τάση Kinetic design που ήδη έχει εφαρμοστεί στα Ford S-MAX και Galaxy.
Οσον αφορά τις λεπτομέρειες του εξοπλισμού υπάρχουν νέα φώτα LED ημέρας, ενώ υπάρχει και νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και ηχοσύστημα 265 watt με οκτακάναλο ενισχυτή και 17λιτρο subwoofer.
Στη γκάμα των κινητήρων συμπεριλαμβάνεται ο νέος 2λιτρος τούρμπο EcoBoost των 240 ίππων και ο επίσης 2λίτρος των 203 ίππων που φορά η τρέχουσα σειρά και τα S-Max και Galaxy. Nέος επίσης στο Mondeo είναι και ο βελτιωμένος 2,2  Duratorq TDCi με 200 ίππους. Ο δίλιτρος που εφοδιάζει το υπάρχον μοντέλο θα συνεχίσει να διατίθεται επίσης με 115, 140 ή 163 ίππους. Οι κινητήρες EcoBoost βενζίνης θα συνεργάζονται με 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο΄θα προσφέρεται προαιρετικά και στις ντίζελ εκδόσεις 2 λίτρων των 140 και 163 ίππων

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube