Έρχεται 7θέσιο Land Rover Defender 130

Έρχεται 7θέσιο Land Rover Defender 130

Το νέο Land Rover Defender 130 θα έχει μήκος 5.100 mm και τρεις σειρές καθισμάτων.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Jaguar Land Rover επιβεβαίωσαν στο Automotive News Europe την έλευση του Land Rover Defender 130, της μακρύτερης έκδοσης του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Ο Adrian Madell, CFO της JLR, δήλωσε στα πλαίσια συνάντησης με του μετόχους της εταιρείας: «Το Defender 130 θα χτυπήσει φλέβα στις αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής, τις οποίες μέχρι στιγμής δεν ακουμπάμε».

Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό rendering που ετοιμάσαμε για εσάς, το Defender 130 θα διατηρήσει το ίδιο μεταξόνιο με το Defender 110, όμως ο μακρύτερος πίσω πρόβολος θα αυξήσει το συνολικό μήκος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Defender 130 θα έχει μήκος 5.100 mm, θα είναι δηλαδή 342 mm μακρύτερο από το Defender 110 (4.758 mm) και 777 mm μακρύτερο από το Defender 90 (4.323 mm). Αυτό θα επιτρέπει τρεις άνετες σειρές καθισμάτων και ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών με την αναδίπλωση της πίσω σειράς.

Όπως γράψαμε πρόσφατα, η Land Rover ετοιμάζει και μια pick-up έκδοση του Defender που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο την ήδη πλούσια γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών εκδόσεων του δημοφιλούς μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube