Πρόωρη αποκάλυψη για το Volkswagen Golf GTI Edition 45

Πρόωρη αποκάλυψη για το Volkswagen Golf GTI Edition 45

Επετειακή έκδοση του VW Golf GTI με αφορμή τα 45 χρόνια από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του.

Το Volkswagen Golf όγδοης γενιάς είναι το μικρομεσαίο με την πλουσιότερη γκάμα εκδόσεων επιδόσεων - η οποία περιλαμβάνει τα GTI, GTD, GTEGTI Clubsport, και R. Εκτός όμως από αυτά - και από το επερχόμενο Golf R Plus - η Volkswagen ετοιμάζει και μια επετειακή έκδοση με το όνομα Golf GTI Edition 45, με αφορμή τα 45 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου GTI.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας πλήρως το σχεδιασμό της επετειακής έκδοσης. Όπως βλέπουμε, το GTI Edition 45 φορά το αεροδυναμικό πακέτο του GTI Clubsport (εμπρός προφυλακτήρας με ενιαίες εισαγωγές αέρα και κυψελωτό μοτίβο, σπλίτερ, προεκτάσεις των μαρσπιέ, μεγάλη αεροτομή, διαχύτη και διπλές απολήξεις της εξάτμισης). Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι πολυάκτινες ζάντες 19" σε μαύρη απόχρωση με κόκκινο δαχτυλίδι, η μαύρη απόχρωση σε καθρέφτες,εξατμίσεις και αεροτομή, καθώς και τα γραφικά στο προφίλ με τον αριθμό 45.

GTI

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έρχεται ισχυρότερη έκδοση του VW Golf R;

Όπως όλα τα GTI, έτσι και το Edition 45 θα φορά τον 2.0 TSI, όμως δε γνωρίζουμε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Να θυμίσουμε πως το μοτέρ αποδίδει 245 PS / 370 Nm στο "απλό" GTI, και 300 PS / 400 Nm στο GTI Clubsport

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Volkswagen παρουσιάζει επετειακή έκδοση του GTI καθώς στο παρελθόν έχουμε δει τα GTI MK3 20th Anniversary Edition (1996), GTI MK4 25th Anniversary Edition (2001), GTI MK5 30th Anniversary Edition (2006), GTI MK6 Edition 35 (2011) και GTI MK7 Clubsport Edition 40 (2016).

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube