BMW: Ανανέωση για την X6

BMW: Ανανέωση για την X6

Mε αλλαγές στην εμφάνιση και τεχνολογικές καινοτομίες έρχεται η ανανεωμένη BMW X6, το Sports Activity Coupe, της βαυαρικής εταιρείας.
Στο εμπρός μέρος μικρές σχεδιαστικές παρεμβάσεις ενισχύουν το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ οι προβολείς ομίχλης τοποθετούνται σε μαύρο ματ περίβλημα. Τα φωτιστικά σώματα τύπου Xenon έχουν αντικατασταθεί με LED, χωρίς να αλλοιώνεται αισθητικά το σήμα κατατεθέν της μάρκας με τους διπλούς κυκλικούς προβολείς. LED είναι επίσης και τα πίσω φώτα που επεκτείνονται διακριτικά προς τα πλάγια. Στη γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων αμαξώματος έχουν προστεθεί νέες αποχρώσεις ενώ νέες είναι και οι ζάντες των 19 ιντσών.
Στο εσωτερικό επίσης προσφέρονται δερμάτινες ταπετσαρίες σε νέα χρώματα.
Για την ανανεωμένη X6, προβλέπεται και έκδοση M Sport που περιλαμβάνει ζάντες 20 ιντσών από τη γκάμα M, τιμόνι M με χειριστήρια για τη μετάδοση, σπορ πεντάλ και λεπτομέρειες στο διάκοσμο που τονίζουν την M προέλευση του εξοπλισμού.
Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ενώ στην έκδοση xDrive30d μέσω βελτιωμένων συστημάτων περιορίζονται οι εκπομπές ρύπων ώστε να υπάρχει συμμόρφωση με την οδηγία Euro6, που θα τεθεί σε ισχύ το 2014.
Νεα στη γκάμα είναι η BMW X5 M50d, η οποία θα εφοδιάζεται με 6κυλινδρο ντίζελ κινητήρα τριπλού τούρμπο με ισχύ 385 ίππων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube