Αυτό είναι το νέο Honda HR-V

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V

Μια ματιά στο B-SUV της Honda πριν από την επίσημη πρεμιέρα του.

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Honda HR-V που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου, φωτογραφίες του μοντέλου από κατοχύρωση πατέντας διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του.

Συγκρίνοντας τις εικόνες με τα επίσημα teaser της Honda και τις φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που κυκλοφορούν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το SUV που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι όντως το επερχόμενο HR-V.

Honda

Στη μάσκα βρίσκουμε επιθετικά και ψηλά τοποθετημένα φώτα LED που πλαισιώνουν τη μεγάλη γρίλια, έντονα νεύρα στο καπό και ένα μυώδη προφυλακτήρα. στο κάτω μέρος. Στο προφίλ, η γραμμή παραθύρων και οι κρυφές πίσω χειρολαβές αποτελούν αναφορά στο υφιστάμενο HR-V, με μια οριζόντια γραμμή χαρακτήρα να διατρέχει όλο το μήκος του αμαξώματος.

Πίσω ξεχωρίζει η έντονη κλίση του παρμπρίζ το οποίο σκεπάζεται από μια μεγάλη αεροτομή, και τα φώτα LED τα οποία στα πρότυπα των καιρών ενώνονται με το έμβλημα της Honda μέσω μιας λεπτής λωρίδας. Η πόρτα του χώρου αποσκευών έχει χαμηλό κατώφλι και ενσωματώνει την θέση για την πινακίδα, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας (όπως και ο μπροστά) έχει πλαστικά προστατευτικά και χρωμιωμένη διακοσμητική λωρίδα.

Honda

Όπως και το συγγενικό Honda Jazz, έτσι και το HR-V θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC και δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Περισσότερα για το νέο Honda HR-V θα μάθουμε στις 18 Φεβρουαρίου. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα, με την Ευρώπη και τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν, ενώ στη Βόρεια Αμερική θα κυκλοφορήσει μια ελαφρώς διαφορετική έκδοση.

[Πηγή: Vanhoe Rage μέσω Autocar India]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube