Ανανεωμένο Jeep Compass για την Ινδία (και την Ευρώπη)

Ανανεωμένο Jeep Compass για την Ινδία (και την Ευρώπη)

Το Jeep Compass της ινδικής αγοράς ανανεώθηκε, αποκτώντας μεταξύ άλλων ένα εντελώς νέο ταμπλό. Και σε λίγους μήνες έρχεται και στην Ευρώπη.

Το Jeep Compass κυκλοφορεί στην αγορά για πάνω από τρία χρόνια. Οπότε έφτασε η στιγμή της ανανέωσής του. Σήμερα το βλέπουμε στην ινδική αγορά, όμως μέχρι την άνοιξη αναμένεται να έρθει η ανανεωμένη εκδοχή του και στην Ευρώπη.

Η πρώτη εξέλιξη που βλέπουμε είναι στο εμπρός μέρος, με ανασχεδιασμένα φώτα, full LED. Το πλέγμα με τις επτά κάθετες μπάρες και το γρίλια-κηρήθρα χαμηλά στον προφυλακτήρα είναι επίσης νέα. Οι υπόλοιπες εξωτερικές αλλαγές αφορούν μικρά στοιχεία και νέα σχέδια στις ζάντες.

Jeep Compass, India MY2021

Στην καμπίνα, η πιο σημαντική αλλαγή είναι το εντελώς καινούργιο ταμπλό, σε οριζόντια διάταξη και με μια οθόνη 10,1” στο κέντρο του που μοιάζει με τάμπλετ. Ενσωματώνει Amazon Alexa, Android Auto και Apple CarPlay, εξακολουθεί να έχει φαρδιά μπορντούρα, αλλά είναι ακόμα πιο γενναιόδωρη σε μέγεθος από τον προκάτοχό της. Πλέον συνδυάζεται με νέο, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25".

Τα δερμάτινα καθίσματα με διπλή ραφή, ο σχεδιασμός των χειριστηρίων του κλιματισμού και τα ένθετα αλουμινίου είναι επίσης νέα, όπως και το τιμόνι, ελαφρώς ανασχεδιασμένο για την περίσταση. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, σημειώστε την παρουσία της μηχανοκίνητης πίσω πόρτας, κάμερας 360° και της ασύρματης φόρτισης για το smartphone.

Jeep Compass, India MY2021

Ωστόσο, οι κινητήρες της γκάμας αναμένεται να επιβεβαιωθούν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube