Το ερωτηματολόγιο της Toyota για τους ιδιοκτήτες του GR Super Sport

Το ερωτηματολόγιο της Toyota για τους ιδιοκτήτες του GR Super Sport

Μια φόρμα της Toyota για εκείνους που σκοπεύουν να αγοράσουν το πρώτο της υπεραυτοκίνητο.

Καθώς η Toyota Gazoo Racing ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της υβριδικό υπεραυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής - το Toyota GR Super Sport - ήρθε στη δημοσιότητα μια έρευνα για ενδιαφερόμενους πελάτες, οι οποίοι καλούνται να συμπληρώσουν ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο.

Πέρα από την αναμενόμενη συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων και την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι συμμετέχοντες στην έρευνα καλούνται να απαντήσουν σε μια σειρά από προσωπικές ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι το πόσα sportscar έχουν στη συλλογή τους, πόσα χιλιόμετρα διανύουν κάθε χρόνο με αυτά, και ποια μοντέλα σκοπεύουν να αγοράσουν στο μέλλον. Μάλιστα η Toyota τους ζητά να αναφέρουν κατά σειρά προτίμησης τα αγαπημένα τους μοντέλα από αυτά που έχουν στην κατοχή τους, με 10 κενές θέσεις συμπλήρωσης στη σχετική φόρμα, κάτι που καθιστά σαφές πως απευθύνεται σε συλλέκτες.

Στο ίδιο κλίμα είναι και οι επόμενες ερωτήσεις για το αν ο ενδιαφερόμενος έχει ή είχε στην κατοχή του ένα Toyota 2000GT ή ένα Lexus LFA. Στη συνέχεια ακολουθούν ερωτήσεις για το πόσο συχνά οδηγεί σε πίστες, ποιο/ποια είναι τα είδη μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολουθεί, με ποιον τρόπο συμμετέχει σε αυτά και αν έχει εκδώσει άδεια αγωνιστικής οδήγησης από τη FIA.

Μπορείτε να δείτε και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ

Toyota

Το επερχόμενο Toyota GR Super Sport το είδαμε για πρώτη φορά το 2018 σε μορφή πρωτοτύπου και το 2020 ως καμουφλαρισμένο μοντέλο προπαραγωγής. Αναμένεται να βγει σε αγωνιστική έκδοση για την κατηγορία Le Mans Hypercar, αλλά και σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής 20 μονάδων για το δρόμo. Η δεύτερη θα χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα με συνδυαστική απόδοση άνω των 1.000 PS από βενζινοκινητήρα V6 και ηλεκτρικά μοτέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το υπεραυτοκίνητο της Toyota έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube