Subaru: Το λάθος ενός υπαλλήλου στη γραμμή παραγωγής οδήγησε σε ανάκληση

Subaru: Το λάθος ενός υπαλλήλου στη γραμμή παραγωγής οδήγησε σε ανάκληση

Η ανάκληση αφορά Subaru Outback και Impreza που κυκλοφόρησαν στην αγορά των ΗΠΑ.

Ένα λάθος εργάτη στη γραμμή παραγωγής της Subaru οδήγησε την εταιρεία σε ανάκληση 383 μοντέλων Outback και Impreza από την αγορά των ΗΠΑ.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με καλώδιο στον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου CVT το οποίο δεν είχε βιδωθεί σωστά στη θέση του. Ο εργάτης που ήταν υπεύθυνος για αυτή τη δουλειά, χρησιμοποίησε λάθος τεχνική με το δυναμόκλειδο, παρόλο που είχε λάβει τη σχετική εκπαίδευση. Αυτή η παράλειψη εντοπίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου στα πλαίσια δειγματοληπτικού ελέγχου σε ένα αυτοκίνητο, ενώ έρευνα που ακολούθησε εντόπισε το πρόβλημα και σε άλλα μοντέλα.

Παρόλο που δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα, υπάρχει περίπτωση κακής λειτουργίας του επιλογέα ταχυτήτων, οπότε η Subaru αποφάσισε να ανακαλέσει όλα τα οχήματα που πέρασαν από τα χέρια του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Τα μοντέλα που επηρεάστηκαν είναι 314 Subaru Outback που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής μεταξύ 14 και 21 Δεκεμβρίου 2020, και 69 Subaru Impreza που παρήχθησαν μεταξύ 14 και 18 Δεκεμβρίου 2020. Όλα τους κυκλοφόρησαν στην αγορά των ΗΠΑ και αναμένεται να επιδιορθωθούν στο δίκτυο της Subaru. Οι ιδιοκτήτες τους θα ενημερωθούν στις 19 Φεβρουαρίου έτσι ώστε να επισκεφθούν δωρεάν την κοντινότερη αντιπροσωπεία όπου οι τεχνικοί θα βιδώσουν σωστά το συγκεκριμένο εξάρτημα.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube