Škoda Kushaq: Έτσι θα είναι ο εσωτερικός του διάκοσμος

Škoda Kushaq: Έτσι θα είναι ο εσωτερικός του διάκοσμος

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Škoda Kushaq, η τσέχικη φίρμα, έδωσε στη δημοσιότητα τα σκίτσα από τη σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου του μοντέλου.

Το νέο μικρό SUV της Škoda είναι ένα βήμα πριν την παραγωγή. Το Kushaq, που πατά σχεδιαστικά πάνω στο πρωτότυπο Vision In, προορίζεται αποκλειστικά για την ινδική αγορά και θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στις 18 Μαρτίου. 

Σήμερα, η Škoda, έδωσε στη δημοσιότητα τα σχεδιαστικά σκίτσα από τον εσωτερικό διάκοσμο του Kushaq, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και τα τελικά πριν το μοντέλο κυλήσει στην παραγωγή.

kus

Αισθητικά, ο διάκοσμος διακρίνεται για τις καθαρές του γραμμές, με το ταμπλό να φέρει ψηφιακή οθόνη αφής πιθανότατα 10 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Κάτω από τους κεντρικούς αεραγωγούς, φιλοξενείται ένα πλαίσιο με κουμπιά και όπως διακρίνει κανείς από τις πρώτες αυτές εικόνες, ο οδηγός θα έχει στη διάθεση του και δυο υποδοχές USB. Το πορτοκαλί φιλέτο που διατρέχει απ’ άκρη σ’ άκρη το ταμπλό θα αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εξωτερική απόχρωση του οχήματος. 

Το Kushaq διαθέτει επίσης το διάκτινο τιμόνι με τους ιδιαίτερους διακόπτες που γνωρίσαμε στο νέο Octavia, ενώ όπως έχουν δηλώσει οι άνθρωποι της Škoda, το νέο τους κόμπακτ SUV τους, θα προσφέρει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας στο πλήρωμα του.

kush1

Με διαστάσεις κοντά σε αυτές του Kamiq, το Kushaq στηρίζεται πάνω στην πλατφόρμα MQB-A0-IN που αποτελεί εκδοχή της σπονδυλωτής αρχιτεκτονικής MQB του ομίλου VW, ειδικά προσαρμοσμένης για την ινδική αγορά. Και θα είναι το πρώτο μιας σειράς μοντέλων για την αναμενόμενη επίθεσης διαρκείας, σε μια αγορά που κυριαρχείται από εθνικούς παίκτες όπως η Mahindra και η Tata.

Για τις Volkswagen και Škoda, το μικρό SUV είναι το ιδανικό όχημα σε μια χώρα που εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως αναδυόμενη όσον αφορά τα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube