Πιθανό ντεμπούτο στο Παρίσι για το Kia Proceed Shooting Brake

Πιθανό ντεμπούτο στο Παρίσι για το Kia Proceed Shooting Brake

H Kia επιβεβαίωσε ότι είναι κοντά στην παραγωγή μια 5θυρη έκδοση Shooting Brake του Kia Proceed.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Kia είχε παρουσιάσει το Proceed Shooting Brake Concept. Και ενώ αρχικά ήταν αμφίβολο αν όντως υπήρχε η πρόθεση να φτάσει στην παραγωγή, το πράγμα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ξεκαθαρίζει.

Σύμφωνα με τον David Labrosse, επικεφαλής του προϊοντικού σχεδιασμού της Kia, η μάρκα σκοπεύει να φέρει το αυτοκίνητο στις εκθέσεις και μάλιστα σύντομα. Με το επίσημο ντεμπούτο να γίνεται κατά πάσα πιθανότητα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το φθινόπωρο του 2018.

Είναι στη στρατηγική του ομίλου Hyundai-Kia να δημιουργεί ιδιαίτερες σχεδιαστικά προτάσεις με premium χαρακτήρα πάνω στα δύο βασικά και συγγενή προϊόντα, το Hyundai i30 και το Kia Ceed. Επίσης, και οι δύο μάρκες αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ως brands, κατά κάποιον τρόπο. Θεωρώντας τις διάφορες παραλλαγές αμαξώματος γκάμα μοντέλων με διαφορετικό χαρακτήρα, τα οποία ικανοποιούν άλλες ανάγκες ή/και επιθυμίες. Και όχι απλά εκδόσεις. Έτσι, εκτός του κλασικού hatchback και του station wagon, η Hyundai δημιούργησε το i30 Fastback. Το αντίστοιχο αυτοκίνητο για την Kia θα είναι το Shooting Brake. Συνδυάζοντας πολυτέλεια, ιδιαίτερο στιλ, premium αύρα και πρακτικότητα. Η Kia δηλώνει ότι το δικό της αυτοκίνητο θα είναι πιο σπορ αλλά εξίσου πρακτικό.

Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube