Μπήκε με το αυτοκίνητό της στην πίστα στη διάρκεια αγώνα! [video]

Μπήκε με το αυτοκίνητό της στην πίστα στη διάρκεια αγώνα! [video]

Μια 29χρονη οδηγός έγινε αιτία να διακοπεί αγώνας στο Interlagos - Άγνωστο το πώς μπήκε στην πίστα.

Μια 29χρονη οδηγός έγινε αιτία να διακοπεί ένας αγώνας στην πίστα του Interlagos στη Βραζιλία, όταν ξαφνικά βρέθηκε στη μέση της πίστας να οδηγεί το ΜΙΝΙ Cooper της. 

Αμέσως οι κριτές έβγαλαν κίτρινη σημαία και το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα με την Renata Monti μάλλον να μην έχει καταλάβει πώς βρέθηκε στην πίστα την ώρα του αγώνα. 

Λίγο αργότερα, και όταν απομακρύνθηκε από την πίστα προσπάθησε να εξηγήσει τι είχε γίνει: "Συμμετείχα σε μια αγωνιστική εκδήλωση που γινόταν γύρω από την πίστα του Interlagos, αλλά σε κάποια στιγμή, έχοντας διανύσει ήδη το 1/4 της απόστασης της εκδήλωσης έχασα το δρόμο και βρέθηκα μέσα στην πίστα, όπου γινόταν αγώνας του Mercedes-Benz Challenge". Το κατάλαβε, όπως είπε, σχεδόν αμέσως και έκανε στην άκρη αλλά το... κακό είχε γίνει.

Οι σχολιαστές του αγώνα είπαν πως η 29χρονη έπρεπε να είχε συλληφθεί, ωστόσο στη συνέχεια έγινε σαφές ότι η 29χρονη οδηγός μπήκε κατά λάθος στην πίστα την Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να εξετάζει πλέον την ύπαρξη τυχόν ευθυνών των διοργανωτών του αγώνα για το πώς άφησαν μια... «τρύπα» ασφαλείας που θα μπορούσε να έχει μια πολύ πιο άσχημη εξέλιξη από την απλή διακοπή του αγώνα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube