Μηνύει την Αστυνομία για καταστροφή της Ferrari του [video]

Μηνύει την Αστυνομία για καταστροφή της Ferrari του [video]

Μια περίεργη ιστορία από τη Βρετανία. Άντρας που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση, κινείται δικαστικά από το Ντουμπάι κατά της βρετανικής Αστυνομίας για την καταστροφή μιας Ferrari 458 Spider, ιδιοκτησίας του.

Ferrari 458 Spider

Εάν και οι περισσότεροι απατεώνες θα ήταν ευτυχείς να περνούν κάτω από τα ραντάρ της αστυνομίας, αυτός ο άντρας που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών για διακίνηση πινακίδων στη Βρετανία, δεν κάθεται στα αβγά του. Το αντίθετο, μάλιστα. Μηνύει την Αστυνομία του Birmingham για την καταστροφή μιας Ferrari 458 Spider, ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mail Online, ο άντρας δρομολόγησε τις νομικές διαδικασίες από το Ντουμπάι. Η Αστυνομία απάντησε δηλώνοντας ότι το σούπερκαρ του Maranello ήταν σταθμευμένο παράνομα σε μια λεωφόρο, ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο και ότι αναζήτησή του στο φάκελο των διαγραμμένων οχημάτων αποκάλυψε ότι ήταν ανήκε στην «Κατηγορία Β» βάσει της οποίας αυτή η Ferrari είναι κατεστραμμένη και προς ανακύκλωση.

Ωστόσο, όπως και να ’χει νομότυπα, οι εικόνες του video της καταστροφής που δημοσιεύτηκαν στο Youtube είναι τουλάχιστον οδυνηρές για τις… ευαίσθητες ψυχές μας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube