Ειδυλλιακή γέφυρα για να σκοτωθείς! [video]

Ειδυλλιακή γέφυρα για να σκοτωθείς! [video]

Συμβαίνει πολλές φορές ειδυλλιακές τοποθεσίες να διασχίζονται από δρόμους που κάθε άλλο παρά θα ήταν φρόνιμο να σταματήσεις, πόσω μάλλον να τους διασχίσεις πεζή.

Το περιστατικό που θα δείτε συνέβη κάπου στη Ρωσία, πάνω σε μια γέφυρα που στη συνέχεια ακολουθείτο από τούνελ.

Προφανώς, αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο video, η είσοδος στη γέφυρα αποτελεί σημείο φωτογράφησης. Δεν φανταζόμαστε όμως ότι το άνοιγμα εκατέρωθεν της εισόδου πρόκειται για κάποιο «Photo Point», αλλά μάλλον για κάποια θέση προσωρινής στάσης ασφαλείας –βλάβη, σημείο αναμονής οχήματος αρωγής κ.λπ.

Οι ταξιδιώτες όμως φαίνεται ότι προτιμούν να τη χρησιμοποιούν για να ποζάρουν, αν κρίνουμε από το «στήσιμο» των δύο κυριών στην αρχή του video για να τις απαθανατίσουν. Και το σημείο αυτό είναι προφανώς και το πιο πλεονεκτικό και χαρακτηριστικό για να αποτελέσει φόντο για τη φωτογένειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γι’ αυτό είναι οι φίλοι! Στη Ρωσία! [video]

Με αυτό στο μυαλό, εικάζουμε πως σταμάτησε και το λευκό αυτοκίνητο στην απέναντι λωρίδα. Οι επιβάτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, έκριναν πως είναι ασφαλές να διασχίσουν το δρόμο των δύο λωρίδων, βασιζόμενοι στον έλεγχο και στην ταχύτητά τους. Μιας όμως και αυτός δεν φαίνεται ελεγχόμενης κυκλοφορίας, αλλά μάλλον περιφερειακός (όριο 90 km/h), ούτε ο έλεγχος ούτε η ταχύτητα διάσχισης στάθηκαν ικανά να τους διασφαλίσουν. Οι δύο άνδρες τα κατάφεραν, με τη γυναίκα απλώς να ακολουθεί κατά πόδας τους συνοδούς της και να μην ελέγχει καν το δρόμο. Η αντιδιερχόμενη Mercedes-Benz φαίνεται να χτυπά τη άτυχη γυναίκα «ξερά» να την εκτοξεύει στον αέρα, αφήνοντάς την να κείτεται στο δρόμο –το πιθανότερη νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ O Terminator ζει στη Ρωσία! [video]

Επειδή το video είναι γυρισμένο σε υψηλή ταχύτητα είναι δύσκολο να υπολογίσουμε την ταχύτητα της S-Class, η οποία όμως δεν πρέπει να είναι υψηλή, μιας και σταμάτησε ελάχιστα μέτρα ύστερα από το συμβάν. Όχι βέβαια ότι είναι άμοιρος ευθύνης, καθώς η ορατότητα για τον οδηγό της ήταν άπλετη, ως εκ τούτου θα έπρεπε να είχε μειώσει δραστικά την ταχύτητά του με τέτοια πολυκοσμία και πιθανόν γνώση του ιδιαίτερου της περιοχής. Εντύπωση προκαλεί, η αντίδραση του ενός εκ των δύο ανδρών που για κάποιο ανεξήγητο σε εμάς λόγο, αμέσως ύστερα από το συμβάν, καταφέρνει μια γροθιά και σωριάζει τον άλλον άνδρα καταγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Και κάργα η τρελή νταλίκα στη Ρωσία! [video]

Στο σημείο αυτό, να αδράξουμε την ευκαιρία και να αναφερθούμε σε κάτι παρόμοιο που συμβαίνει στην Αττική Οδό. Εκεί όπου διάφοροι κρετίνοι οδηγοί σταματούν στις νησίδες ασφαλείας των εξόδων για να παραλάβουν ή να αφήσουν επιβάτες –που θα ανέβουν στην έξοδο με τα πόδια- για να γλιτώσουν τα €2,80. Πρόκειται πράγματι για πολύ φτηνούς κρετίνους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube