Goodyear Dunlop Hellas: Εταιρική υπευθυνότητα με νέες δράσεις

Goodyear Dunlop Hellas: Εταιρική υπευθυνότητα με νέες δράσεις

Η Goodyear Dunlop Hellas παρουσίασε τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποιεί το 2018, αλλά και τις τελευταίες της καινοτομίες στα ελαστικά.

Σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στα μέσα στης περασμένης εβδομάδας στην Αθήνα, η Goodyear Dunlop Hellas παρουσίασε μερικούς ακόμη λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι υπερήφανη: Την κοινωνική της δράση και τις καινοτομίες της.

Ο κ. Νίκος Σπανός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas, δήλωσε: «Εκτός από κορυφαία εταιρία στον κλάδο των ελαστικών, η Goodyear Dunlop Hellas λειτουργεί διαχρονικά ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, πιστεύοντας ότι η καινοτομία, η πρωτοπορία και η επιτυχία θα πρέπει να ανταποδίδονται στην κοινωνία. Τα ελαστικά της Goodyear Dunlop μεταφέρουν εκατομμύρια ανθρώπους στην καθημερινότητά τους, αλλά η σκέψη ότι είμαστε μέρος ξεχωριστών διαδρομών ανθρωπιάς και προσφοράς, μας γεμίζει συγκίνηση».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Goodyear Dunlop Hellas επέλεξε να στηρίξει φέτος το σημαντικό έργο των Γιατρών του Κόσμου εξοπλίζοντας με ελαστικά 15 από τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις αποστολές τους. «Φέτος στηρίζουμε υπερήφανα έναν οργανισμό που έχει γράψει χιλιόμετρα σε ένα κοντέρ αποστολών με προορισμό τον άνθρωπο.» ανέφερε η Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Goodyear Dunlop Hellas. «Με τα ελαστικά της Goodyear αρωγό, στο εξής, των αποστολών των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, μας δίνεται αυτή την επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια που κάνουμε» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Τρουπάκης υπεύθυνος επικοινωνίας των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2017 η Goodyear Dunlop Hellas είχε προχωρήσει σε μία σημαντική χορηγία ελαστικών προς το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

Η κ. Βελεσιώτη τόνισε επίσης ότι τον Δεκέμβριο του 2017, διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπνευση από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, η θεατρική ομάδα της εταιρίας-αποτελούμενη αποκλειστικά από εργαζομένους της- ανέβηκε στη σκηνή για να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος».
___________

Goodyear Dunlop Hellas

Από αριστερά: κ. Στέλιος Ταβουλάρης, Brand Manager της Goodyear Dunlop Hellas, κ. Νικόλαος Σπανός CEO της Goodyear Dunlop Hellas και κ. Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της εταιρίας.
___________


Στη συνέχεια, ο κ. Στέλιος Ταβουλάρης, Brand Manager της Goodyear Dunlop Hellas, παρουσίασε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου τις τρεις καινοτομίες τις οποίες είχε αποκαλύψει η Goodyear στη φετινή Διεθνή Έκθεση Γενεύης:

1. Ευφυές ελαστικό
Πρόκειται για ένα πλήρες πληροφοριακό σύστημα ελαστικών που περιλαμβάνει ελαστικό, αισθητήρες και cloud-based αλγόριθμους, όπου όλα μαζί λειτουργούν έτσι ώστε να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο με τους χειριστές μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Επιτρέπει έτσι την ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, για την παρακολούθηση της φθοράς, της θερμοκρασίας και της πίεσης των ελαστικών, με σκοπό την ασφαλέστερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

2. Oxygene
Μια μοναδική δομή που δημιουργείται από ζωντανά βρύα, τα οποία αναπτύσσονται μέσα στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού. Αυτή η δομή και ο έξυπνος σχεδιασμός πέλματος του ελαστικού απορροφούν και ανακυκλώνουν την υγρασία και το νερό από την επιφάνεια του δρόμου, επιτρέποντας τη δημιουργία φωτοσύνθεσης και ως εκ τούτου την απελευθέρωση οξυγόνου στον αέρα.

3. EfficientGrip Performance με τεχνολογία Electric Drive
Ένα πρωτότυπο ελαστικό για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, που όλο και διογκώνεται. Για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις, το πρωτότυπο EfficientGrip Performance με τεχνολογία Electric Drive προσφέρει εκτεταμένη χιλιομετρική αντοχή, χάρη στην καινοτόμο σχεδίαση του πέλματός του, αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία, χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση κύλισης και τη βελτιωμένη αεροδυναμική.

Μπορείτε να διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για καθεμιά τις καινοτομίες της Goodyear στο αρχείο (doc) που επισυνάπτεται παρακάτω.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube